Domino’s Pizza se extinde prin franciză în Polonia

Domino’s Pizza intenționează să deschidă în următorii 5 ani 100 de unități pe piața poloneză.
Marţi
19.06.2012
Domino’s Pizza vrea să deschidă în anul 2013 primul restaurant în franciză din Polonia.
 

În prezent, lanțul american de fast-food și pizza operează 13 unități în orașele Varșovia și Pruszków. În cea de-a doua jumătate a anului 2012 compania va prezenta oferta de franciză, urmând ca în anul 2013 să deschidă prima unitate francizată Domino's Pizza, informează Franchising.pl .

Peter Shaw, director general Domino's Pizza Polonia, spune că până la finalul anului 2012 Domino's Pizza intenționează să ajungă la un număr de 15 unități pe piața poloneză, pregătind în același timp terenul pentru deschiderea primei pizzerii în franciză.

În următorii 10 ani, Domino's Pizza vizează deschiderea a 200-300 de unități în Polonia, potrivit declarațiilor lui Peter Shaw, citate de Franchising.pl . Pentru următorii 5 ani compania vizează să deschidă 100 de pizzerii pe piața poloneză.

Fondată în 1960, Domino's Pizza operează o rețea de peste 9.000 de unități, atât proprii cât și în franciză, în Statele Unite ale Americii cât și în 66 piețe internaționale.

În România, Domino's Pizza face parte din Grupul Rădăcini și are 5 unități deschise prin franciză în București: Pipera, Ferdinand, Panduri, Iancu de Hunedoara, Șerban Vodă.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist