Vadu` bun şi cafeaua fierbinte

„Suntem încântați să aducem o altă cafenea Starbucks în AFI Cotroceni. Sperăm ca atât clienții fideli, cât și posibilii clienți să adore experiența unică și serviciile de calitate oferite de Starbucks și să împartă cu noi pasiunea pentru cafeaua de cea mai bună calitate, în pauza dintre cumpărături sau la întâlnirile cu prietenii.” - Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria
Miercuri
30.11.2016
AFI Cotroceni a devenit singurul centru comercial din București care găzduiește două cafenele Starbucks.
 

Pe 25 noiembrie în AFI Cotroceni s-a deschis o nouă cafenea Starbucks, în proximitatea patinoarului, centrul comercial devenind astfel singurul din Bucure;ti care găzduiește două locații ale brandului francizat Starbucks. Cafeneaua are o suprafață de 150 mp și o capacitate de 85 de locuri.

AFI Cotroceni este traversat în medie de peste 52.000 de vizitatori zilnic. Cea de a doua locație Starbucks din centrul comercial va acoperi zona de food court și entertainment, fiind mult mai accesibilă celor care își petrec timpul acolo. „Deschiderea unei noi locații Starbucks în AFI Cotroceni nu vine decât să confirme performanțele brandului în centrul nostru comercial.”, a declarat Georgiana Oltenescu, Corporate Marketing Manager AFI Europe România.

Noua locație devine un punct de atracție pentru clienții centrului comercial, fiind amplasată în apropierea zonei de food court și în proximitatea patinoarului Cotroceni on Ice și a zonei de distracție.

AFI Cotroceni găzduiește cafeneaua Starbucks încă de la inaugurarea centrului comercial în anul 2009. Odată cu extinderea din 2014 brandul a deschis actuala locație, situată la intrarea Galaxy.

Vrei să fii la curent cu informaţiile despre francize? Abonează-te la newsletterul franchising.info.ro !


Carol Popa
ziarist