Conceptul pus la punct de Radek Rechka ofera francizaților un serviciu funcțional și prietenos cu mediul. Mai mult decât atât, nu este nevoie de suport tehnic sau administrare complicată.
Vineri
09.12.2016
Conceptul nou de curățare ecologică fără apă NoH2O este un bun mod de lucru pentru a crește gradul de conștientizare a brandului.
 

O idee bună este cel mai bun start in afaceri. Mai mult decât atât, atunci când ideea este combinată cu gândirea ecologică, poate exista un serviciu care va fi apreciat nu numai de către clienți, dar și oameni de afaceri. Persoanele interesate să achiyiționeye o franciză au acum posibilitatea de a obține o licență a conceptului original de spălare auto fără apă NoH2O, pus la punct de Radek Rechka. Marca activează pe piața cehă de la începutul anului 2016. În luna noiembrie, a pus în funcțiune două francize.

Sarcina principală a lui Radek Rechka este acum să considere locația centrală în Republica Cehă pentru a obține o mai mare recunoaștere de brand. Această sarcină este conceptul de reprezentant Radek Rechka, precum și extinderea portofoliului de clienți corporate, care se întorc în mod repetat. Efortul de a crește gradul de conștientizare a clienților are la bază și participarea la târguri și expoziții.

Costul francizei variază în funcție de tipul de activitate selectat. Compania vă oferă atât spălare staționară cât și mobilă. În cazul mașinilor de spălat vase staționare costul se va ridica la circa 100.000 de euro fără TVA și varianta conține materialele necesare pentru funcționarea aproximativ o lună. Varianta spălare mobilă costă aproximativ 65.000 de euro fara TVA. Acesta conține, de asemenea, materialul necesar timp de o lună de funcționare, dar nu include mijloace de transport, care pot fi obținute prin sediul central pentru leasingul operațional.

Costul de extindere nu este inclus în licență, valoarea acestuia depinde de locația aleasă. "Toate costurile de asemenea, rezolvate în mod individual. Francizatul are posibilitatea de a fixa unele elemente de preț după aprobarea noastră prealabilă ", spune despre partea financiară Radek Rechka.

Vrei să fii la curent cu informaţiile despre francize? Abonează-te la newsletterul franchising.info.ro !


Carol Popa
ziarist