Coffee 2 Go România lansează conceptul Coffee 2 Go - Inside

“Confortul iubitorilor de cafea a fost motivaţia principală pentru lansarea noului concept, întrucât ne-am dorit să oferim o alternativă clienţilor care doresc să se bucure de produsele noastre şi să petreacă timp de calitate, la o cafea bună, într-un mediu prietenos. Primele două locaţii fac parte dintr-un proces care abia a început şi ne bucură interesul pe care deja l-au manifestat potenţialii francizaţi pentru noul concept.”
Vlad Timaru, fondator, Coffee 2 Go România
Marţi
13.12.2016
Primele două cafenele sunt în administrare proprie, urmând ca anul viitor să înceapă procesul de francizare.
 

Coffee 2 Go România, deţinătoare a 15 coffee spot-uri cu vânzare asistată, încheie anul cu deschiderea a doua cafenele care fac parte dintr-un nou concept, Coffee 2 Go – Inside. Noul concept oferă iubitorilor de cafea ocazia de a savura băuturile preferate într-un spaţiu confortabil, cu un design creativ şi o atmosferă caldă şi primitoare. Noile locaţii se află, începând din luna noiembrie, pe str. Batiștei Nr. 23 şi Bd. Pache Protopopescu Nr. 101. Primele două cafenele Coffee 2 Go-Inside sunt în administrare proprie, urmând ca anul viitor să înceapă procesul de francizare, prin deschiderea de noi locaţii în regim de franciză.

Cele două locaţii Coffee 2 Go - Inside au o suprafaţă de 20 mp, iar investiția pentru amenajarea fiecărei cafenele s-a ridicat la 10.000 euro. Lucrările de amenajare au durat aproximativ o lună/cafenea şi au inclus renovarea, decorarea, mobilarea şi utilarea completă a locaţiilor.

Coffee 2 Go - Inside pune la dispoziţia clienţilor, pe lângă cele 22 de produse oferite de toate coffee spot-urile Coffee 2 Go, băuturi reci şi calde, pe bază de cafea (filtru, espresso sau cafea solubilă), ceai sau fructe, şi produse de patiserie artizanală, tarte, prăjituri şi sandwich-uri. În plus, cele două locaţii dispun de acces gratuit la Internet (Wi-Fi), iar clienţii îşi pot personaliza cafeaua în funcţie de preferinţele proprii.

10 francize până la finalul lui 2017

Compania estimează că va deschide până la sfârşitul anului viitor alte 10 locaţii Coffee 2 Go –Inside în regim de franciză, în diferite oraşe ale României. Investiţia iniţială pentru deschiderea unei francize Coffee 2 Go – Inside este de aproximativ 10.000 de euro, din care 5.500 pentru dotări şi echipamente, iar 4.500 fiind cheltuieli cu amenajarea locaţiei, chiria iniţială, racordarea la utilităţi, autorizările etc. Investiţia din partea francizaţilor poate fi mai mică de 10.000 de euro, în funcţie de costurile materialelor de amenajare practicate în oraşele în care se vor deschide cafenele în regim de franciză.

Vrei să fii la curent cu informaţiile despre francize? Abonează-te la newsletterul franchising.info.ro !


Maria Vaschi
ziarist