8 francize americane bat la porțile României

Principiile după care EGS alege francizele pe care să le reprezinte în Asia și Europa sunt legate de rentabilitatea ridicată a francizei, creșterea constantă a numărului de unități deschise în franciză, branduri suficient de puternice cât să genereze marje și rentabilități ridicate, dispun de sisteme structurate de training, suport și marketing, se bazează pe modele de business care permit beneficiarilor o bună rentabilitate a investiției.
Joi
15.12.2016
După succesul financiar obținut de marile rețele americane de fast food, alte 8 companii caută parteneri pentru francize pe piața locală.
 

EGS, compania care de zeci de ani acționează în numele brandurilor americane pe piețele din Europa și Asia, caută acum parteneri interesați de Master Francize pentru România și celelalte țări din regiune. Opt francize americane vor să pătrundă pe aceste piețe începând cu anul 2017, iar EGS face demersurile pentru a găsi cei mai buni parteneri pentru companiile pe care le reprezintă.

Cele 8 francize americane disponibile:

  • Dairy Queen Grill & chill - Servicii dedicate familiei, în sistem rapid de servire patiserie stil american - sub un singur acoperiș.
  • Grimaldi’s® - În lumea pizzeriilor, Grimaldi’s este deja o instituție. Brand-ul care a câștigat mai multe premii decât orice altă pizzerie din Statele Unite ale Americii.
  • Arby’s – Bar sandwich-uri americane. Este cel mai mare lant de restaurante din lume, care oferă sandwich-uri premium (high-end).
  • Denny’s – Restaurant din bucătăria clasică americană, cel mai mare lant de restaurante din lume, cu locuri la mese și un portofoliu mare de servicii.
  • Lawry’s - restaurante Premium, tipic americane cu meniu de 5 stele, care servesc o varietate de meniuri, incluzand carne, pește, aperitive și mare diversitate de delicatese.
  • PJ’s Coffee of New Orleans - cafenea fondata de Phyllis Jordan în New Orleans în 1978.
  • Sky Zone - un loc de joaca de interior cu trambuline. Conceptul se bazează pe ideea de "distracție & fitness" pentru oamenii de vârste diferite.
  • Tilted Kilt - mai mult decât un restaurant, și mult mai mult decât o cafenea sport. Oferă divertisment și o atmosferă bună.

Mai multe detalii puteți afla în articolul : Francize USA disponibile acum pentru România

Vrei să fii la curent cu informaţiile despre francize? Abonează-te la newsletterul franchising.info.ro !


Carol Popa
ziarist