AmRest - Consolidarea poziției în Occident

Luni
13.02.2017
Compania poloneză AmRest preia lanțul de restaurante Pizza Hut Delivery în Franța.
 

La sfârșitul lunii Ianuarie 2017, AmRest a semnat un contract de vânzare-cumpărare cu compania belgiană Brands Top NV și, astfel, a achizitionat 100% actiunile Pizza Topco Franta - o companie care a fost până în prezent posesorul Pizza Hut - master francizat și responsabil pentru dezvoltarea afacerilor în Franța. Prin această tranzacție, în valoare de aproape 14 milioane de euro, AmRest preia licența pentru o franciza de master și continuă să isi extindă operațiunile. Din Pizza Topco, AmRest va prelua și un lanț de 123 Pizza Hut restaurante delivery - dintre care șapte aparțineau companiei, restul sunt în mâinile francizatilor individual.

7Eleven

Această tranzacție AmRest - Pizza Hut este pe deplin în conformitate cu planurile anunțate pentru a accelera dezvoltarea si prezență brandului în Europa , potrivit unei declarații din partea societății. În luna August 2016, o companie poloneză a semnat, de asemenea, o franciza master pentru țările din Europa Centrală și de Est cu asumarea obligației de a dezvolta afaceri prin deschiderea de restaurante Pizza Hut și în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Croația și Slovenia.

Pentru societatea poloneză, Franța nu este o piață necunoscută. AmRest în această țară funcționează din anul 2011, an in care a cumparat un lanț spaniol de restaurante „La Tagliatella”, restaurantele sale fiind lansate și în Franța. Potențialul de expansiune în această piață încă exista, potrivit declaratiei companiei, si putem confirma dezvoltarea rapida a lanțului Pizza Hut prin colaborarea cu antreprenori locali.

Acesta este un alt pas în consolidarea prezenței noastre în Europa de Vest, precum și un punct strategic pentru a fi nr.1 in construcția afacerilor delivery in Europa „- spune Monika Číž, presedinte al companiei AmRest, responsabil pentru dezvoltarea de brand Pizza Hut Delivery & Express.

AmRest , va dezvolta două formate de restaurante, în Franța - Pizza Hut Delivery și Pizza Hut Express.

AmRest Holdings este cel mai mare operator independent de restaurante cu servicii rapide în Europa Centrală și de Est, cu mai mult de 1.000 de restaurante in 13 tari.


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015