2017-02-16

Stil de viata sanatos

Cu toate că a intrat in franciza Husse de mai puțin de un an, Dejan Jacob a obținut deja rezultate remarcabile.

Dejan Jacob este de nouă ani antreprenor și până în prezent s-a ocupat în principal de sectorul retail. La inceputul acestui an, el a devenit francizat Husse , responsabil pe teritoriul Belgradului Nou și Čukarica. A prosperat foarte rapid și in mai puțin de un an a devenit cel mai bun francizat individual Husse în Serbia. La început, el a avut doar o duzină de clienți care, din când în când, comandau pentru animalele lor produse alimentare Husse - astăzi existand aproximativ 260 de clienti, dar obiectivele sunt mult mai mari conform asteptarilor lui Jacob.

Husse

Acomodarea cu noul loc de muncă nu a fost dificilă. – „Am petrecut multi ani în sectorul comercial unde am lucrat cu forecast de vânzări, marketing, abordare a clientului – toate acestea fiind deja cunoscute. Husse a fost o combinație de tot ceea ce am nevoie: cunoștințele deja dobândite impreuna cu experiența și dragostea pentru animale” – a marturisit la începutul conversației Jacob.

A invatat despre Husse citind paginile portalului nostru, a urmarit ce se întâmplă în lumea francizei, a analizat ceea ce ar putea face și a concluzionat că HUSSE este ceea ce i se potrivește cel mai bine. Cu toate acestea, aceasta meserie nu este pentru toata lumea - francizatul trebuie să fie perseverent pentru a înțelege daca lucrul cu oamenii și cu animalele îi place si nu ultimul rand daca ii place să vândă - explică Jacob.

„Acest business a ajutat-o pe soția mea Catherine, și pe cei doi câini Zika și Kika. Marca Husse, spune el, este cunoscuta crescătorilor de animale, dar nu unui grup larg de consumatori și este necesar să se investească timp și efort în promovarea brandului”. El nu încearcă să rateze nici o oportunitate, si chiar și în timp ce isi plimba cei doi câini comunica cu alti proprietari de câini și le prezinta produsele Husse. În plus, față de vânzările directe el colaboreaza si cu medicii veterinari – ceea ce explică modul lui de a face afaceri.

Husse

Sistemul de lucru oferit clientilor, precum și laudele recente primite pentru rezultatele obținute, înseamnă foarte mult pentru el, deoarece acestea reprezintă o confirmare a rezultatelor sale.

„Asa cum spuneam mai devreme, in orice moment ne putem împărtăși experiența noastră și putem rezolva împreună unele probleme,avand de asemenea aceasta relatie și cu francizatii din alte țări. Avem în mod constant web-uri de comunicare unde impartasim si ascultam experientele altor francizații din alte părți ale lumii, povești de succes care ne ajută în afaceri „- spune el.

Dupa ani de zile de echitatie , a fost plăcerea lui sa se angajeze în promovarea produselor Husse pentru cai. „Anterior, aceste produse erau vândute foarte puțin, ceea ce este pacat, pentru că sunt 100% produse naturale. Acum am început să sponsorizez anumite concursuri pe care le-am prezentat, in acest segment” - spune Jacob.

„Cei care văd animalul lor de companie ca membru al familiei sunt dispuși să-i cumpere produse alimentare de calitate la un preț accesibil. Mulți nu știu ce mananca câinele lor și au nevoie de explicatii de ce produsele alimentare de calitate sunt importante. Eu încă mai ofer tuturor o șansă să isi hrănească animalele intr-un mod sănătos” - spune Jacob.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

MC

Franchise Consultant
Trimite pe autor

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank