2017-02-24

Cum gasiti o idee de afacere pentru compania dumneavoastra?

Pentru a doua oară în Centrul Internațional de Congrese din Katowice, francizorii și antreprenorii se intalnesc în căutarea unei idei de afaceri.

Târgul regional pentru francize "Idei pentru afacerea ta" este o șansă pentru cei care sunt în căutarea unei idei pentru a începe o afacere în condiții de siguranță. În timpul târgului de două zile, vizitatorii vor putea afla mai multe idei de afaceri care fac dovada succesului. În timpul convorbirilor individuale la standurile de candidați pentru francizați putem afla care concept a asigurat succesul pe piața, care este necesarul investiției și pe ce fel de sprijin poate conta antreprenorul care decide să colaboreze cu francizorul. Totul se face pentru a fi foarte bine pregatit in a-ti asuma probabil cea mai importanta decizie din viata.

În timpul convorbirilor individuale la standurile de candidați pentru francizați afla cine a oferit succesul conceptului pe piață.

„Prima ediție a targului "Idei pentru afacerea ta” a atins așteptările noastre,fiind vizitati de mai multe companii serios interesate de franciza, astfel încât pentru a doua oară, vom prezenta aici brandurile noastre în speranța de a câștiga noi francizați - spune Wojciech Goduński, proprietarul Wojtex, care detine brandul Biesiadowo, Western Chicken, Rybkodajnia, Western Tortilla, Cofeelofee și Mangatto.

Cateringul, este unul dintre cele mai puternice sectoare reprezentat la nivel regional.

Organizatorii se așteaptă la aproximativ 70 de francize si 3 mii de vizitatorii. Unul dintre sectoarele cele mai puternic reprezentate va fi cel al gastronomiei (Biesiadowo, Coffeloffee Crazy Piramid Pizza, Pizzerie Stopiątka, Western Chicken, Stop Dumpling, Hundred Poland, TelePizza, Western Tortilla, etc.) și deasemenea cel al inghețatei (Ice Bonano, Mangatto Ice, Ice Cream U). Vor exista concepte ale industriei alimentare: (min. Carrefour, Spar) si multe altele (Tania Accounting, Mrs sports, Metrohouse, Re / Max, Leader School, eSmoking World, PZU, Yasumi, Creative Puppies, Mailboxes, etc).

Organizatorul pune accent pe experienta PROFIT SYSTEM, care de 15 ani organizează în Varșovia evenimente dedicate antreprenorilor, iar în prezent al doilea cel mai mare târg european dedicat francizei.

Expozitie Regionala dedicata Francizelor, „IDEA COMPANY”

31 martie - 01 aprilie, 2017

Centrul Internațional de Congrese din Katowice

Orele de deschidere:

Vineri, 31 martie orele 9:00 - 17:00

Sâmbătă, 01 aprilie orele 9:00 - 15:00

Costul biletului: 10 zł

Mai multe informații pe: www.pomyslnafirme.com

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

MC

Franchise Consultant
Trimite pe autor

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank