2017-03-02

Helen Doron in Bosnia si Hertegovina

Imprejurarile din viata cuplului Hasanovic din Sarajevo - Tuzla, i-au condus anul trecut catre propria afacere prin deschiderea francizei Helen Doron.

Senka Kreso Hasanovic s-a întâlnit pentru prima dată cu metoda Helen Doron când nepoata ei Aisha a participat la cursurile de engleză din Sarajevo. „Am fost încântați de activitațile școlii și metoda generală de lucru cu copii, iar noi facem mai mult decat a-i invata „spune Kreso Hasanovic.

Helen Doron Fot. Helen Doron

„Ca să spunem așa, pur și simplu de la școală am sărit în zona de antreprenoriat, neavând nici o experiență anterioară în acest sens. Cu toate acestea, în cazul în care "în spate" aveți o corporație și un brand recunoscut, este clar că derularea afacerii este mult ușurată. Fiind parte din aceasta „familie” Helen Doron, am simtit acest lucru."
Senka Kreso Hasanovic, Jasmin Hasanovic.

Decizia de a deveni beneficiari ai francizei Helen Doron a fost mult influențată de faptul că acest cuplu de tineri sunt legati de cultură și educație. "Cultură și educație trebuie să fie temelia oricărei societăți"- spune Senka Kreso Hasanovic.

Această atitudine nu este deloc surprinzătoare. De fapt, înainte de a deveni beneficiari ai francizei au studiat literatura si teatrul. Senka Kreso Hasanovic are diploma de maestru in teatru, un titlu castigat la Universitatea Masaryk din Brno (Republica Cehă), în timp ce Jasmin Hasanovic are diploma de maestra în literatură comparată și știință la Universitatea din Saraievo. Trebuie să spunem ca pur și simplu de la școală au sărit în afaceri private, neavând nici o experiență anterioară în domeniul antreprenoriatului.

Sunt foarte multumiti datorita faptului ca iubesc lucrul cu copii si se pot plia foarte usor pe conditiile francizei. In plus, nu se simt niciodata singuri, in spatele lor fiind intotdeauna francizorul care le da increderea si puterea sa mearga mai departe.

„În orice moment, tu știi că te poți baza pe primul coleg de la centrul învecinat. Desigur, succesul nu ar fi posibil dacă nu am fi avut o voință foarte puternică și persistența pentru a reuși în afaceri" - explică Senka Kreso Hasanovic.

„Când vine vorba de antreprenoriat, de educatie, trebuie sa gandesti continuu câțiva pași înainte. Suntem conștienți de faptul că trebuie să fim pregătiți ca antreprenori pentru a face fata tuturor situatiilor intalnite. Cu toate acestea, încercăm să nu ne gândim la aceste dificultati. Credem cu tărie că, dacă lucram din greu si cu dedicație toate dificultățile vor fi depășite. Având în vedere că suntem la începutul activității, nu am avut inca experiențe negative” - spune Senka Kreso Hasanovic.

Scoala Helen Doron din Tuzla este infiintata de doar un an, cu toate acestea, familia Hasanovići este mulțumița de numărul de participanți. Intrebările si nelamuririle au fost rezolvate înainte de deschidere, deoarece mulți părinți erau conștienți de metoda de lucru și dornici să înceapă cursurile. Copiii învață cu usurinta și părinții sunt foarte mulțumiți.

„În anul următor ne propunem să continuam tendința pozitivă de dezvolatre. Scopul este sa avem cât mai mulți oameni din Tuzla care sa foloseasca metoda Helen Doron și astfel sa creștem numărul de copii din centru. Satisfactia parintilor, ne-a arătat că modul nostru de lucru și metoda excelentă de invatare este o rețetă unică pentru predarea limbii engleze. Nu există nici un motiv mai mare de satisfactie decat acela ca in acest an i-am învățat pe cei mici de la Tuzla să zâmbească și să se bucure" - spune Senka Kreso Hasanovic.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

MC

Franchise Consultant
Trimite pe autor

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank