FRANCHISE EXPO PARIS - informaţie şi profit

În premieră, în anul 2017 numărul francizelor pentru care contribuţia francizatului este mai mică de 50.000 de euro depăşeşte pragul de 200, fiind prezenţi 204 francizori care se ]ncadrează în această categorie, dintre care 79 de francize necesită un aport de capital din partea francizatului sub 20.000 de euro.
Joi
09.03.2017
Reprezentantul franchising.info.ro va răspunde solicitărilor dumneavoastră privind expozanţii de la FRANCHISE EXPO PARIS, unul dintre cele mai mare evenimente de franciza din lume.
 

În perioada 19-22 martie va avea loc în capitala franceză FRANCHISE EXPO PARIS, eveniment care reuneşte peste 500 de expozanți din întreaga lume, asociații naționale și internaționale de franciză din întreaga Europă, consultanţi în domeniu.

FRANCHISE EXPO PARIS reunește în 2017 cele mai prestigioase branduri din lume, din peste 80 de ţări de pe 6 continente. În premieră, în anul 2017 numărul francizelor pentru care contribuţia francizatului este mai mică de 50.000 de euro depăşeşte pragul de 200, fiind prezenţi 204 francizori care se ]ncadrează în această categorie, dintre care 79 de francize necesită un aport de capital din partea francizatului sub 20.000 de euro.
Unul dintre partenerii oficiali media ai acestui eveniment este portalul dedicat francizei Franchising.info.ro, ce face parte din grupul Profit System, companie de consultanță specializată în servicii pentru afaceri în franciză în Europa Centrală și de Est.

Tot în premieră, vă oferim posibilitatea să obţineţi informaţiile pe care doriţi să le aflaţi de la FRANCHISE EXPO PARIS prin intermediul consultantului nostru, Mircea Coman, care se va afla la Paris pe toată durata expoziţiei. Pentru a usura procesul de obţinere a informaţiilor, va rugăm mai întâi să consultaţi informaţiile despre expozanţi aici: http://www.franchiseparis.com/en/Home/ . Ulterior, după ce aţi ales domeniul şi brandurile despre care doriţi informaţii suplimentare, completaţi formularul de transmitere a mesajului de la sfarşitul acestui articol. Întrebările dumneavoastră trebuie formulate inante de 19 martie 2017, astfel incat ele sa poată fi incluse in agenda programului consultantului pe durata expoziţiei.

FRANCHISE EXPO PARIS asteapta in 2017 circa 50.000 de vizitatori, dintre care mai mult de 50% din strainatate. Faptul că participarea antreprenorilor la targ are succes este relevat şi de statisticile din anii anteriori, când 75% dintre expozanți au încheiat parteneriate directe cu companiile candidate.


Data personale
Data personale
undefined
undefined
If you see this, leave this form field blank
Carol Popa
ziarist

Subiecte populare in Forum