2012-06-22

Subway a ales locaţia pentru al şaselea restaurant din România

Lanţul american de tip fast-food va deschide o nouă unitate în unul din mall-urile omului de afaceri Iulian Dascălu.

Cel de-al şaselea restaurant Subway de pe piaţa locală va fi deschis în cadrul centrului comercial Iulius Mall din Timişoara, informează economica.rtv.net. Compania americană a inaugurat deja două restaurante, primul în Piaţa Victoriei din Bucureşti, iar al doilea în cadrul centrului comercial Iulius Mall din Cluj şi are programate alte două deschideri, în Palas Shopping Mall din Iaşi şi în mall-ul Sun Plaza din Capitală.

Punct de servire Subway

Subway va deschide la Pitești cel de-al cincilea restaurant de pe piața locală.

Subway vizează pentru următorii 4 ani lansarea a 40 de unități pe piața românească. Compania americană a semnat deja 20 de contracte de franciză cu antreprenori români, potrivit declaraţiilor date de Rumen Radev, agent de dezvoltare Subway pentru regiunea București, Ilfov, la deschiderea primului restaurant din România, pe 10 aprilie 2012.

Subway deţine în prezent peste 36.500 de restaurante, în 99 de ţări. Compania a fost înființată în anul 1965, în Connecticut, Statele Unite ale Americii, și este cel mai mare lanţ de restaurante fast- food din lume. Toate facilitățile Subway funcționează ca rețea de franciză.

Pe piața românească, principalii competitori ai fast-food-ului american sunt McDonald’s și KFC, franciză controlată de omul de afaceri Puiu Popovici.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist
Subway a ales locaţia pentru al şaselea restaurant din România

Nimeni nu și-a exprimat părerea încă. Fii primul care postează un comentariu.

Forum 752 subiecte, 2140 comentarii

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank