2017-05-03

Blue Shadow, schimbări în piaţa de fashion

Brand-ul polonez de fashion dezvoltă o nouă strategie de business.

Sara şi Roma bara şi-au deschis propriul business in 2003. Cele 2 surori au început prin comercializarea articolelor de îmbrăcăminte de la producători polonezi şi internaţionali, însă mai târziu au lansat pe piaţă propriile lor colecţii sub brand-ul Blue Shadow. În ultimele luni, brand-ul a ales să dezvolte o nouă strategie de business.

Blue shadow Fot. Blue Shadow

Informaţii despre investiţia într-un magazin Blue Shadow puteţi găsi pe portalul nostru Franchising.pl

„Am decis să avem o nouă viziune. În trecut, din cauza ambiţiei noastre nemărginite şi a dorinţei de a îndeplini orice dorinţă a clienţilor, viziunea noastră asupra colecţiilor de haine nu avea graniţe. Nu era o idee grozavă să produci „pentru toţi” şi pentru „orice ocazie”. Este dificil să creezi şi să combini toate stilurile pentru a avea o imagine corerentă a magazinului. Noua colecţie Blur Shadow este asociată unui stil feminin, unic, definit prin elemente boho (stilul bohemian, cu imprimeuri florale, rochii accesoririzate cu aplicaţii şi pălării) cu elemente minimaliste, ale stilului conservator, de stradă”, explică Roma Barna.

Deţinătorii brand-ului ne-au vorbit şi despre planurile de expansiune. „Căutăm persoane care sunt pasionate de fashion şi în acelaşi timp îşi doresc să deţină un business. Anul acesta plănuim să deschidem 8-10 magazine. Încă suntem la stadiul de creare al brand-ului, care a început să fie din ce în ce mai cunoscut. Construim o echipă care, în mod constant, perfecţionează practicile de business, ascultă vocile clienţilor şi ale partenerilor”, adaugă Sara Barna.

Reprezentaţii Blue Shadow, susţin ca acest brand devine din ce în ce popular datorită colecţiilor de îmbrăcăminte pe care le oferă clienţilor ce doresc să-şi definească propriul stil. Brand-ul nu concurează prin preţuri, ci prin produse.

„Calitatea produsului şi personalizarea serviciilor sunt foarte apreciate. Marile reţele de magazine adoptă o politică agresivă de fluctuaţii de preţ. În urmă cu 3 ani, era de neconceput să vinzi geci de iarnă în octombrie”, spune Roma Barna.

Informaţii despre investiţia totală într-un magazin Blue Shadow variază de la bugetul alocat pe metru pătrat în funcţie de renovări şi echipamentele necesare. Mai multe informaţii găsiţi pe portalul nostru Franchising.pl. Dacă vă interesează şi alte francize poloneze de fashion, accesaţi rubrica Modă din Catalogul nostru de francize.

Înregistrarea este destinată persoanelor ce doresc să-și înceapă propria afacere in regim de franciza. Cumpărând o licență de franciză este modul eficient prin care îți poți asigura succesul în afaceri. Persoanele interesate să achiziționeze o franciză trebuie să se înscrie în baza de date PROFIT system Romania din Registrul Francizelor prin completarea chestionarului de mai jos.

http://franchising.info.ro/inregistrare-candidati/

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

MC

Franchise Consultant
Trimite pe autor

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank