2017-05-03

Retailerii se extind dincolo de graniţe

Grupul polonez Esotiq & Henderson a înregistrat o expansiune impresionantă anul trecut şi a ajuns la 18 magazine în franciză în Ucraina.

Retailerul de îmbracăminte a deschis sub brand-urilel Esotiq Fermestage unităţi noi în oraşe ca Lviv, Odessa, Kharkiv, Kirovohrad, Hmelnîțkîi, Zhytomyr şi desigur în capitala ţării, Kiev. Interesant e ca majoritatea magazinelor au fost ianugurate în 2016. „Majoritatea magazinelor de la graniţa de est (cele din Ucaina şi Belarus) funcţionează în sistem de franciză. Brand-ul nostru este foarte apreciat în Ucraina unde avem posibilitatea să promovăm şi colecţiile din sezoanele trecute”, spune Adam Skzhypek, Peşedintele Esotiq & Henderson.

MC

Retailerul polonez deţine o reţea de 306 magazine în patru ţări europene.

Grupul Esotiq & Henderson operează în prezent 306 magazine în Polonia, Germania, Belarus şi Ucraina. Cele mai multe magazine sunt în Polonia, ţara mamă a companie. Dintre acestea 263 magazine sunt deschise sub brand-ul Esotiq, iar 18 sub brand-ul Femestage. Veniturile anuale ale Esotiq & Henderson ajung la 25 milioanne dolari.

Pentru deschiderea unei francize Esotiq este necesar să deţineţi un spaţiu de 50-70 metri pătraţi. Investiţia poate ajunge pana la 200 000 de dolari. Francizaţii primesc echipament IT şi suport în activităţile de marketing şi merchandising. Pentru franciza Femestage este necesar un spaţiu mai mare, de circa 120 – 150 metri pătraţi.

Grupul polonez Esotiq & Henderson SA se ocupă de design-ul, producţia şi vinderea colecţiilor de îmbrăcăminte. Brand-ul Esotiq a apărut pe piaţă în 2006 şi este destinat femeilor. Femestage este destinat tot femeilor, în principal acelora orientate spre stilul casul şi cuprinde colecţii create de casa de modă Eva Mingue.

Înregistrarea este destinată persoanelor ce doresc să-și înceapă propria afacere in regim de franciza. Cumpărând o licență de franciză este modul eficient prin care îți poți asigura succesul în afaceri. Persoanele interesate să achiziționeze o franciză trebuie să se înscrie în baza de date PROFIT system Romania din Registrul Francizelor prin completarea chestionarului de mai jos.

http://franchising.info.ro/inregistrare-candidati/

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

MC

Franchise Consultant
Trimite pe autor

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank