Expansiunea Direct Booker continuă

Direct Booker Slovenia va conecta francizatul și turiștii, astfel încât să poată interveni pentru a oferi asistență ambelor părți - de la achiziționarea de locuințe private și publicitatea pe cele mai mari platforme de vânzări, până la crearea de rețele cu alți furnizori de servicii, pentru o destinație specifică, oferind astfel oaspeților un pachet cât mai complet de servicii.
Miercuri
21.06.2017
Direct Booker, agenția care administrează locuințe private, extinde rețeaua de francize în afara pieței croate - de data aceasta, în Slovenia.
 

Dubrovnik Direct Booker continuă să extindă rețeaua partenerilor de franciză. Negocierile cu partenerii din Slovenia s-au finalizat în momentul în care francizații pe care i-au găsit in Sarajevo au început activitatea. Nikola Grubelić, coproprietarul Direct Booker, a declarat că nu au avut o sarcină ușoară, întrucât partenerii care au intrat în negocieri au fost foarte hotărâți, foarte bine pregătiți și au adresat multe întrebări. Grubelić a adăugat că, pentru ei, în calitate de francizor, acesta a fost un semn că partenerii sunt pregătiți și dispuși să preia franciza într-un mod extrem de profesionist, cu multă energie și dedicare.

Goršak Ferko, unul dintre beneficiarii francizei din Slovenia, confirmă că viitorul aparține dezvoltării proprietăților private. În Slovenia, potrivit lui, există mulți proprietari mici care își vând cu mai mult sau mai puțin succes spațiile. În plus, turismul în Slovenia este o industrie strategică și reprezintă unul dintre pilonii dezvoltării economice. Datorită investițiilor făcute în toate segmentele turistice - stațiuni montane de schi, stațiuni la mare, spa-uri și castele, s-a înregistrat o creștere a numărului de turiști și a cazărilor. Pe de altă parte, oferta de spații de depozitare nu crește în același ritm, astfel încât, în conformitate cu Ferko, s-a creat un gol care ar putea ajuta proprietarii privați.

Considerând tendințele schimbătoare ale turismului, precum și obiceiurile turiștilor, Ferko a văzut oportunități deosebite în optimizarea si modernizarea managementului locuințelor private - acesta fiind unul dintre motivele cheie pentru care a decis francizarea Direct Booker.

- „Noi înșine suntem proprietarii mai multor apartamente mici și am venit cu o soluție structurală, care să răspundă problemelor clasice ale chiriașilor mai mici - lipsa de timp și de cunoștințe sau doar dorința de optimizare a marketingului și a vânzărilor. Ajutorul oferit de Direct Booker micilor proprietari este ideal. Când am terminat primele interviuri cu Nikola și Nina, francizorul, am realizat că sistemul este foarte bine conceput, având oameni profesioniști în spate, o viziune de top și condiții de cooperare extrem de favorabile. Nu a fost greu să decizi că este așa” - spune Ferko.

El spune că va dezvolta în mod independent franciza Direct Booker pe întreg teritoriul Sloveniei.

Cazarea privată în Slovenia, potrivit lui, s-a dezvoltat și mulți proprietari folosesc canale de vânzare cum ar fi Booking.com sau Airbnb.

- "În primul rând, dorim să construim o platformă pentru proprietarii de spații de cazare private, care nu utilizează aceste canale de vânzare. Numai atunci când vom dezvolta cooperarea cu un număr destul de mare de proprietari, vom trece la dezvoltarea managementului complet al imobilelor, deoarece considerăm că există o mare oportunitate în acest domeniu, însă este un model complex. Credem că, după o perioadă de testare, piața va avea o bază bună pentru dezvoltarea francizei și a mărcii. Turismul fiind în creștere, consolidarea micului chiriaș este un proces logic. Modelul de afaceri Direct Booker este unul dintre cele mai bune și vom vedea dacă va putea consolida acest domeniu "- explică Ferko.


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum