Franciză în domeniul traducerilor

,,Francizatul poate fi o persoană care conduce o afacere sau o companie care furnizează servicii clienților, cum ar fi: servicii de contabilitate, servicii fiscale, servicii specifice agențiilor imobiliare sau școlilor de limbi străine etc.’’, relateaza Robert Fintak, reprezentant al Agenției de Traduceri ILS.
Marţi
11.07.2017
Reprezentantul rețelei de francize a Agenției de traduceri ILS relateaza faptul că, potrivit conceptului de franciză, francizatul va investi bani abia după trei luni de la începerea colaborării.
 

Serviciul de traduceri ILS funcționează din anul 2004. Acest serviciu efectuează traduceri din aproape toate limbile lumii. Există diferite tipuri de traduceri precum cele orale, scrise, autorizate sau obișnuite, traduceri specializate pentru diferite domenii industriale, precum și traduceri ale paginilor web și traduceri sau subtitrări de videoclipuri.

Potențialul francizat nu trebuie să fie un traducător. Sarcinile francizatului constau în atragerea de clienți și menținerea unor relații bune cu aceștia. Comenzile primite de la clienți sunt trimise la sediul central, care se ocupă de distribuirea lor. Francizatul trebuie să aibă pentru investiții cel puțin 4,5 mii de zloți polonezi. Acesta este costul unei licențe pentru aderarea la rețea. Francizorul susține faptul că banii ar trebui investiți după trei luni de la începerea colaborării. Francizatul poate fi o persoană care conduce o afacere sau o companie care furnizează servicii clienților, cum ar fi: servicii de contabilitate, servicii fiscale, servicii specifice agențiilor imobiliare sau școlilor de limbi străine etc.. Nu este necesar ca francizatul să lucreze de la birou.

,,Poți să lucrezi cu noi prin intermediul surselor portabile, cu ajutorul telefoanelor sau a laptopurilor’’, relatează Marcin Koziak, reprezentantul Agenției de traduceri ILS. În cadrul Agenției de traducere ILS operează o sucursală proprie, în care acționează 72 de unități partenere.

Dacă vrei sa devii Master Francizat sau ești pregătit să achiziționezi franciza ILS, o putem aduce în Romania, pentru tine, prin intermediul partenerilor noștri de la Profit System Polonia. Trimite un email, în acest sens, la adresa mcoman@profitsystem.ro și iți vom răspunde cât mai curând posibil.


MC
Franchise Consultant