2012-06-26

PROFI continuă expansiunea în România

Retailerul a deschis al 121-lea magazin de pe piaţa locală.

Reţeaua Profi a inaugurat pe 21 iunie primul magazin din Craiova, potrivit unui comunicat postat pe site-ul companiei. Unitatea este amplasată pe strada 1 Decembrie 1918, pe locul fostului restaurant Simplon, şi are o suprafaţă totală de 693 de metri pătraţi şi o sală de vânzări de 400 de metri pătraţi. Magazinul vine cu un nou concept de expunere a fructelor şi legumelor şi este echipat cu un departament grill şi cu unul de panificaţie.

Profi

Rețeaua de magazine Profi de pe piața locală numără în prezent 121 de unități.

În primele 3 zile de la deschidere, clienţii au primit diferite cadouri, constând în pungi cu produse Proxi, marca privată a magazinelor PROFI, şi vouchere de cumpărături.

PROFI este o reţea de magazine de proximitate, franciză parţială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înfiinţată în anul 1979, în Belgia, ca o reţea de magazine cu preţuri reduse şi s-a dezvoltat într-un lanţ de magazine de proximitate.

În România, reţeaua PROFI este operată în sistem de franciză de compania PROFI Rom Food, care administrează în prezent 121 de magazine de proximitate PROFI. Compania este deţinută de fondul de private equity Polish Enterprise Fund VI, administrat de Enterprise Investors.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank