Să descoperim împreună tainele francizelor …

Joi
10.08.2017
Ce oportunități oferă o franciză? Episodul 4 - Economie de scară
 

Orice organizație mare poate face economii de scară. Francizarea nu este diferită, iar economiile de scară create de francizor sunt disponibile tuturor francizaților. Acesta este un avantaj pe care nu îl aveți atunci când vă începeți propria afacere. Este un avantaj semnificativ, care arată puterea cifrelor.

Cum pot ajuta aceste economii de scară francizatul? Pentru început, un francizat poate cumpăra, în mod regulat, bunuri prin intermediul francizorului, la o rată redusă. Bunurile variază de la produse de curățenie și uniforme, până la produse alimentare și ingrediente. Francizorii care achiziționează produse și servicii pentru rețeaua lor de franciză au puterea de a negocia reduceri semnificative de volum de la foarte mulți furnizori. Rezultatul final este un avantaj competitiv care duce la marje de operare mai mari pentru fiecare francizat.

Această putere a cifrelor este benefică și în alte domenii de activitate, cum ar fi marketingul și publicitatea, deoarece francizorul, dumneavoastră și partenerii dumneavoastră de franciză contribuiți la un fond de marketing regional și / sau național. Suma și calitatea eforturilor dumneavoastră de publicitate sunt mult mai mari decât dacă ați fi un operator independent de afaceri, oferind un avantaj extraordinar față de independență și față de concurenții mai mici.

Cele mai multe companii independente pot doar visa la programele de cercetare și dezvoltare disponibile în multe sisteme de franciză. Această cercetare și dezvoltare continuă fac o diferență uriașă în ceea ce privește dezvoltarea produselor, calitatea și profitabilitatea, sporind astfel șansele de succes și profitabilitatea, permițându-vă să vă concentrați asupra conducerii afacerii. Francizorul poate încerca noi idei, produse și servicii la unitățile deținute de companie, livrându-le francizaților, abia după ce acestea au fost perfecționate.

Când veți deveni francizat, veți obține acces imediat la un grup de francize din întreaga țară și lume. Francizorii cu experiență s-au confruntat cu aceleași probleme și întrebări cu care vă veți confrunta pentru prima dată și dumneavoastră, ca un nou francizat. Deoarece fiecare unitate de succes, de franciză ajută brandul să crească în ansamblu, iar cei mai mulți francizați "veterani" vor fi fericiți să vă împărtășească cum au tratat aceste probleme și să vă ofere soluții și sfaturi privind evitarea greșelilor uzuale, specifice începătorilor.

Există foarte multe avantaje pe care franciza le oferă unui antreprenor.

Pentru mai multe informații privind afacerile în franciză, vă invităm să accesați paginile www.franchising.info.ro și www.profitsystem.ro sau să trimiteți o solicitare pe email, la adresa mcoman@profitsystem.ro și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Pe curând,

Echipa Profit System


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum