Cafeneaua Boemia face înconjurul lumii

Există mai mult de 80 de cafenele PJ’s în New Orleans, iar cafeaua poate fi cumpărată direct de la cafenea sau poate fi comandată prin e-shop.
Miercuri
26.07.2017
După succesul din Vietnam, cafeneaua PJ’s Coffee din New Orleans continuă să fie globalizată, iar brandul caută francize în toată Europa Centrală.
 

Principala idee de afaceri a PJ’s Coffee constă în căutarea și găsirea în lume, a unor surse de cafea, de cea mai bună calitate. Cafeneaua Boemia oferă clienților o gamă largă de băuturi precum: cafea fierbinte, cu gheață și înghețată din boabe de cafea, folosind cafea de cea mai bună calitate, originală, Arabică, care este verificată și certificată de către specialiști din întreaga lume. Cafelele din magazinele unde este prezentă firma Boemia completează meniul de ceaiuri organice, produsele de patiserie de la micul dejun și gustările sănătoase din timpul zilei.

Compania a fost înființată cu aproape 40 de ani în urmă, de către Phyllis Jordan, care a fost pionierul industriei cafelei. În orașul în care a luat naștere jazz-ului, în orașul lui Dumnezeu, s-a născut și această afacere. Încă de la început, firma Boemia a încercat să dovedească faptul că selecția atentă a boabelor de cafea, metoda de prăjire și pasiunea pentru stilul ambiental intim al cafenelei reprezintă o cale sigură spre succes. Cea mai faimoasă cafea cu gheață din New Orleans este făcută după o rețetă unică, ceea ce reduce în mod semnificativ aciditatea cafelei.

Cine îndrăznește să facă 5 cafenele?

La sfârșitul anului trecut, PJ’s Coffee din New Orleans a deschis prima cafenea în Vietnam, unde brandul s-a extins printr-o franciză Master. În următorii ani, planul de expansiune al rețelei de cafenele include deschiderea a încă 10 locații în Sud-Estul Asiei. Globalizarea francizei prevede deschiderea unei noi sucursale în Europa, dar și în alte părți ale lumii. Cel mai adesea, cafenelele sunt situate în hoteluri, campusuri universitare, aeroporturi, stadioane sau centre comerciale.

Cei interesați de achiziționarea unei licențe în Republica Cehă trebuie să găsească, în primul rând, o locație sau o proprietate potrivită. Noii francizați ai brandului PJ’s Coffee din New Orleans ar trebui să fie conștienți de valoarea mărcii și ar trebui să fie o companie orientată spre marketing, cu experiență în domeniul gastronomic. Pentru a obține o licență exclusivă pentru întreaga țară este necesară o investiție inițială de două milioane de dolari. Acordarea autorizației este condiționată de respectarea suprafeței fiecăreia din cele 5 cafenele, care trebuie să fie de 150 m2. Sediul central permite 3 variante de cooperare, inclusiv varianta de funcționare în rulotă.


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015