Jack’s Bar & Restaurant - profitul din spatele francizei poloneze

Reprezentantul francizei Jack’s Bar & Restaurant și-a exprimat, în mod clar, dorința de a găsi un partener de franciză pentru o colaborare de cel puțin cinci ani. Sunt disponibile un concept de bar și două concepte de restaurant, în format de magazin, în cadrul carora, se pot deschide, de asemenea, restaurante tematice.
Vineri
14.07.2017
Jack’s Bar & Restaurant se extinde cu succes în afara țării și își îndreaptă acum atenția asupra capitalei ungare, precum și asupra altor piețe internaționale.
 

Atmosfera din barurile și restaurantele rețelei Jack’s Bar & Restaurant reflectă spiritul american, în special prin meniul adaptat stilului american, la care se adaugă și alte feluri de mâncare variate din bucătăria internațională, precum și faimosul whisky Jack Daniel’s. Opt unități funcționează în prezent sub acest nume de marcă, dintre care șapte sunt localizate în orașul Gdansk din nordul Poloniei și în împrejurimile sale, iar unul se află în capital țării, Varșovia.

"Una dintre unitățile noastre, situată la periferia Varșoviei, a trebuit să închidă" - a recunoscut Jacek Czauderna, director de franciză din Polonia. "Acest lucru se datorează în principal poziției improprii în care a fost amplasată unitatea care, datorită conceptului, are succes doar în zone turistice, unde există vad și multe magazine care atrag un trafic mare de clienți și mai ales de turiști." a adăugat directorul de franciză, concluzionând că Budapesta poate fi așadar o alegere bună ca prim pas în expansiunea internațională.

Două noi baruri vor fi deschise cu siguranță în Gdansk anul acesta. O altă deschidere este planificata la Varșovia spre finalul anului, dar, în paralel, se desfășoară negocieri de parteneriate de franciză și în orașele Cracovia, Wroclaw și Poznan.

"Atenția noastră se concentrează din ce în ce mai mult pe expansiunea în străinătate." – a declarat directorul de franciză. "Partenerii au căutat în Berlin, Budapesta, Londra și Praga."

Reprezentantul francizei Jack’s Bar & Restaurant și-a exprimat, în mod clar, dorința de a găsi un partener de franciză pentru o colaborare de cel puțin cinci ani. Sunt disponibile un concept de bar și două concepte de restaurant, în format de magazin, în cadrul carora, se pot deschide, de asemenea, restaurante tematice. Un exemplu îl constituie organizarea Zilelor filmului unguresc când clienții s-au bucurat de o experiență cinematografică unică.

"Restaurantele rețelei Jack’s Bar & Restaurant pot impresiona și printr-un design unic, care poate încorpora elemente tradiționale locale sau istorice, specifice locației respective." - a explicat directorul de franciză.

Barul are un format deschis și necesită o suprafață de cel puțin 80 m2, în timp ce restaurantul necesită un spațiu comercial de minimum 300 m2. Conform experienței francizorului, în cazul deschiderii unui bar, francizatul va înregistra profit începând cu a treia lună de funcționare. Partenerii de franciză își vor recupera întreaga investiție în 12-18 luni.


MC
Franchise Consultant