Rețeaua de franciză Kwik Fit beneficiază, printre altele, de faptul că orice garanție acordată în spațiul european este acoperită de către atelierele de reparații auto care aparțin rețelei.
Marţi
01.08.2017
Rețeaua de franciză care oferă cauciucuri și servicii auto de calitate continuă să se extindă.
 

Kwik Fit a fost fondată în Scoția, în urmă cu 40 de ani, fiind una dintre cele mai mari rețele de service auto și comercializare cauciucuri din Europa, care numără în prezent aproximativ 1200 de magazine în Marea Britanie, Irlanda, Olanda și Ungaria. Operatorul maghiar Kwik Fit a înființat în 1999 unitatea Autonet Ltd., care a fost exploatată cu succes de companie, fiind baza pentru expansiunea pe scară largă. Autonet Ltd. s-a alăturat mai întâi rețelei franceze Speedy în 2006 și, ulterior, a devenit, în 2012, societatea cea mai mare din Europa în cadrul rețelei de franciză. În plus față de Autonet Kft., compania deține franciza master Kwik Fit și are dreptul de a extinde rețeaua de franciză pe teritoriul ungar.

Cea mai recentă unitate service Kwik Fit (cea de-a patra în franciză și cea de-a zecea în general) se deschide în Kecskemét, iar francizorul a declarat că încă patru deschideri de service-uri sunt planificate în 2017.

"Acesta este un pas important în colaborările pe care Kwik Fit le are în interiorul și în afara Ungariei. Pentru noi, partenerul ideal pentru afacerea Kwik Fit are profil profesional și competențe operaționale. Aceste competențe, împreună cu sprijinul pe care îl oferim francizatului, vor face posibilă furnizarea unui serviciu prietenos și de calitate pentru clienți, capabil să faciliteze viața de zi cu zi a comunității"- a spus Matt Cannon, manager de dezvoltare a afacerilor internaționale pentru rețea.

Mészáros György, director general al M & D Kft., cu experiență de vânzări în industria auto, a salutat, de asemenea, deschiderea noii unități service: "Sunt onorat să mă alătur rețelei Kwik Fit. Mă bucur că populația orașului nostru poate beneficia de un nivel ridicat de servicii în acest domeniu. Sunt sigur că astăzi este începutul unei călătorii de succes.”

Datorită brandului său puternic, strategiei de afaceri și adaptării permanente la cerințele pieței, Kwik Fit, spre deosebire de alte branduri, se bucură de o creștere continuă. Scăderea vânzărilor de mașini noi și creșterea cererii de reparații auto de înaltă calitate conduc la expansiune. Succesul Kwik Fit se datorează serviciilor de calitate și sistemelor standardizate care stau la baza proceselor comerciale. "Secretul constă în acceptarea schimbărilor și adaptarea rapidă a activității, conform ultimelor studii de piață." - a declarat Berényi Csaba, șefa dezvoltării francizei Kwik Fit. O caracteristică cheie a companiei constă în faptul ca rețeaua de franciză deține expertiză tehnică și echipamente conform celor mai moderne și competitive standarde din domeniu, fapt care asigură furnizarea unor servicii de valoare clienților săi.


Business Development Manager

Subiecte populare in Forum