Expoziția de franciză din Varșovia se apropie

Expoziția din Varșovia este dedicată tuturor celor care sunt interesați de lansarea unei afaceri în franciză. Și cine nu vrea să fie șeful său? În plus față de francizele din domeniul gastronomic, expoziția va găzdui și francize din industria modei, din sectorul educației sau din sectorul financiar.
Miercuri
23.08.2017
Au început pregătirile pentru cea mai mare expoziție de franciză din regiune, care așteaptă peste 200 de expozanți și 7.000 de vizitatori.
 

Cea mai mare expoziție de franciză din Europa Centrală și de Est, care a ajuns la a 15-a ediție în acest an, Franchise Expo va avea loc în capitala Poloniei, Varșovia. Organizatorii numără aproximativ 200 de expozanți internaționali din zeci de țări și așteaptă peste 7.000 de participanți din lumea francizei. Locul de desfășurare va fi Palatul Științei și Culturii din Varșovia.

În perioada 26-28 octombrie, Franchise Expo 2017, este un loc perfect pentru a face cunoștință și a vă familiariza cu potențiali parteneri de afaceri. Este o ocazie specială atât pentru francizat, cât și pentru partenerii de franciză, deoarece oferă oportunitatea acelor întâlniri față în față, care sunt indispensabile în afaceri.

Desigur, Franchise Expo nu este interesantă doar pentru antreprenori și investitori: ei pot să intre în lumea francizelor și să afle detalii despre o mulțime de concepte din diferite domenii de activitate. Prin demonstrații și mese de lucru, vizitatorii pot afla despre cele mai reușite, mai extinse și cele mai recente oportunități de franciză. Evenimentul oferă, de asemenea, programe gratuite de instruire, la care participanții își pot lărgi cunoștințele despre afaceri, despre francize și pot afla mai multe informații despre experții din domeniu. Indiferent dacă este vorba de dezvoltarea de rețele, de afaceri sau de branding, expozantul poate descoperi o mulțime de subiecte interesante.

Principalul organizator al expoziției este consultantul de franciză și fondatorul sistemului PROFIT System, lider în acest domeniu în Europa Centrală și de Est, împreună cu alte câteva site-uri și reviste de știri despre francize, precum și portalul de franciză Franchising.hu. Reprezentanții Franchising.hu vor participa, de asemenea, la eveniment, sprijinind expozanții și vizitatorii din Ungaria.

Lansăm, prin prezentul articol, o provocare în piața românească a francizelor și o invitație către toți francizorii români de a participa cu stand la Expo Varșovia, în măsura în care există potențial pentru extinderea rețelelor de franciză în Europa Centrală și de Est. De asemenea, participarea la Expo este o oportunitate excelentă pentru antreprenorii români care doresc să achiziționeze o franciză, întrucât acolo puteți descoperi un univers impresionant de tipuri de francize și puteți afla informații relevante direct de la sursă.

Pentru detalii privind participarea la Expo, vă rugăm sa transmiteți un email pe adresa mcoman@profitsystem.ro până în data de 30 septembrie cel târziu.


MC
Franchise Consultant