Carrefour promovează produsele românești

Majoritatea mărcilor proprii Carrefour provin de la producători români.
Miercuri
27.06.2012
Produsele fabricate în țara noastră vor fi semnalizate pe rafturile magazinelor Carrefour cu drapelul României.
 

Carrefour România vizează crearea unor parteneriate strategice pe termen lung cu producătorii români, informează un comunicat postat pe site-ul companiei. Retailerul a lansat un catalog dedicat produselor fabricate în țara noastră și anunță pentru perioada următoare o nouă campanie de semnalizare a produselor la raft. Astfel, produsele fabricate în țara noastră vor fi marcate cu drapelul României.

Din anul 2001, de când grupul francez a intrat pe piața din România, Carrefour a colaborat cu sute de producători români, mărcile proprii Carrefour provenind în marea lor majoritate de la producători din țara noastră, potrivit aceluiași comunicat publicat pe site-ul retailerului.

Un raport realizat de World Wide Fund (WWF) România, citat de Gândul, arată că mai puțin de 30% din legumele și fructele din cele mai mari magazine din România provin din ținuturile autohtone. În supermarketurile şi hypermarketurile incluse în studiu, ouăle provin în proporţie de peste 99% din România, iar procentul de lapte de provenienţă românească vândut în magazine ajunge la 68%.

Grupul Carrefour deține peste 15.500 de magazine în 32 de țări și numără peste 475.000 de angajați. În România, Carrefour operează 3 formate de magazine: 25 de hipermarketuri, 52 de supermarketuri Carrefour Market și 8 magazine de proximitate de tip franciză Carrefour Express Angst.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015