Succes international cu extindere nationala

No+Vello este prezent de 4 ani in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupând Locul 1 pe segmentul SPA, de Ingrijire Personală.
Vineri
08.09.2017
Brandul Nomasvello deschide cel de-al 35-lea centru de înfrumuseţare la VIVO! Baia Mare
 

Nomasvello, cea mai mare reţea de centre de înfrumuseţare din lume, în sistem de franciză, specializată în epilare definitivă şi terapii faciale cu IPL, deschide în 14 septembrie 2017 cel de-al 35-lea centru de înfrumusețare.

Centrul Nomasvello din Baia Mare va fi situat la parterul Centrului Comercial VIVO! și le oferă clienților săi servicii premium de înfrumuseţare, la un preț fix și unisex de doar 30 eur pe zonă, pe ședință. Personalul este specializat după un protocol de lucru internațional, iar echipamentele de lucru sunt proprii și de ultimă generație.

Specialiştii Nomasvello oferă servicii unisex de epilare definitivă şi terapii faciale cu lumină intens pulsată, alături de curățarea facială în profunzime cu tehnologia Proskin. Aceste tratamente sunt soluția non-invazivă pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, ridurile, petele sau urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello deține un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă și pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficienţă.

Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania și în prezent numără peste 1.200 de centre, regăsite în 16 ţări de pe 3 continente și mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți. Brandul a intrat pe piaţa autohtonă în anul 2010, deschizând 35 de centre de înfrumuseţare în doar 7 ani. No+Vello este prezent de 4 ani in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupând Locul 1 pe segmentul SPA, de Ingrijire Personală.

Nomasvello Baia Mare își așteaptă clienții cu o campanie atractivă de loializare și cu oferte promoţionale cu până la 50% discount.

Te-ai gândit vreodată să îți deschizi propriul tău salon de înfrumusețare achiziționând o franciză în domeniu? Dacă da, atunci Nomasvello este soluția ideală. Indiferent de experiența pe care o ai, francizorul îți pune la dispoziție pachetul de franciză, care conține toate procedurile operaționale, tipurile de echipamente și accesorii necesare, training-ul pentru angajați, serviciile de marketing și tot ce trebuie să știi despre management-ul unui astfel de salon, te va ajuta pas cu pas până în momentul deschiderii și te va consilia ori de câte ori ai nevoie.

Dacă vrei să achiziționezi franciza Nomasvello și să ai propriul tău salon de înfrumusețare, trimite o solicitare în acest sens la adresa de email mcoman@profitsystem.ro și iți vom răspunde cât mai curând posibil.


MC
Franchise Consultant