2012-06-28

Engleza pentru toți copiii din România

Franciza Helen Doron vrea să se extindă pe întreg teritoriul țării noastre.

Helen Doron Early English, lider global în educație timpurie, are ca obiectiv pentru perioada 2012-2013 dublarea numărului centrelor educaționale din România, scrie Wall-Street. Compania are în prezent 12 locații, în Transilvania, Muntenia și Dobrogea și caută doi noi master francizori pentru zonele Moldova și Oltenia. La nivelul Europei de Est, numărul centrelor Helen Doron a crescut de la 500 în 2009, la 700 în 2011.

Helen Doron

Metoda Helen Doron Early English le permite copiilor să înveţe engleza încă de la vârsta de 3 luni, în același mod în care învaţă limba maternă, prin ascultare repetată şi încurajată.

Printre beneficiile pe care le primesc francizații Helen Doron se numără asistența în realizarea planului afacerii, materialele de lucru și training-ul pentru profesori. Zona de exclusivitate pentru o master franciză este reprezentată de teritoriilor cu o populație între 4-10 milioane de locuitori, iar pentru o franciză simplă de orașele cu o populație între 50.000-100.000 de locuitori.

Centrele educaţionale Helen Doron oferă cursuri de engleză pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 3 luni şi 18 ani, precum și cursuri pentru grupuri mai mari din grădinițe și școli.

Franciza Helen Doron numără aproximativ 700 de centre educaţionale în peste 30 de ţări. În Polonia există peste 160 de centre, în Germania peste 100 iar în Ungaria 60. Prima franciză Helen Doron a fost deschisă în anul 1997.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank