Ți-ar plăcea să vizitezi Târgul de franciză Expo Varșovia?

La Expo, candidații la franciză pot face una dintre cele mai importante alegeri din viață și se pot folosi, în acest sens, de cunoștințele și experiența experților din cadrul forumului de formare.
Miercuri
25.10.2017
Te gândești să-ți deschizi propria afacere, dar nu ai nicio idee? Vino acum la târgul de franciză și alege una din cele 200 de idei de afaceri.
 

O dată pe an, timp de trei zile, Palatul Culturii și Științei din Varșovia devine un loc de întâlnire pentru ambele părți ale unei afaceri în franciză. În acest an, câteva mii de vizitatori se vor întâlni cu reprezentanți ai 200 de mărci de franciză. În perioada 26-28 octombrie vor avea loc întâlniri, discuții și negocieri. Francizorii vor prezenta principiile cooperării, în timp ce candidații hotărâți vor semna scrisori de intenție și acorduri de cooperare. La Expo, candidații la franciză pot face una dintre cele mai importante alegeri din viață și se pot folosi, în acest sens, de cunoștințele și experiența experților din cadrul forumului de formare. Invitatul special va fi Piotr Polk, actorul și proprietarul mărcii de mobilă "Polk", care va povesti cum s-a transformat pasiunea sa în afacere. Întâlnirea cu Piotr Polk va avea loc vineri, 27 octombrie, orele 15:30. Forumul va fi disponibil pe site-ul https://franczyza.pl/

Alegeți din 200 de idei de afaceri

În mod tradițional, gastronomia este una dintre cele mai frecvent reprezentate industrii, astfel că la Târgul din acest an veți găsi 60 de mărci din domeniul gastronomic. Printre acestea se numără McDonald’s, Burger King, Salad Story, Telepizza, Kebab King, Biscuits, Domino’s Pizza, Bafra Kebab și New York Pizza. Vor expune de asemenea mărcile de înghețată Carte D’Or, Chop Chop, Ice Cream, Ice Cream Bonano, Lodolandia, Mangatto, Ice Cream Marsjano și mărcile de cafea Coffeeloffee, Coffee Feel, So!Coffee. Printre expozanți se numără, de asemenea, conceptele moderne ale magazinelor de produse alimentare și nealimentare, cum ar fi Carrrefour, Delikatesy Centrum, Peas, Intermarche Żabka și altele.

Antreprenorii interesați de conceptele financiare și de asigurare vor regăsi următoarele branduri: PZU, Superpolisy, Credit Agricole, Eurobank, Getin Noble Bank, Nest Bank și Tax Care, care anul trecut au pregătit pachetul complet de franciză. Printre expozanți se vor număra și reprezentanți ai pieței imobiliare, inclusiv Dom Development, Metrohouse și North Real Estate. Vor fi de asemenea disponibile idei de francize din SUA, Australia, India, Albania, Belarus, Olanda, Regatul Unit, Spania, România și Ucraina.

E bine de reținut …

Atunci când vă planificați o vizită la Târgul de Franciză, este important să rețineți că subiectul alegerii noastre este afacerea pe care o veți desfășura cel puțin pentru următorii câțiva ani. Prin urmare, merită să căutați un concept compatibil cu interesele și pasiunile voastre. Viitorii francizați ar trebui să cunoască, de asemenea, toate componentele investiției pentru a evalua în mod corect șansele de reușită. Trebuie să aflați de la francizor care este sprijinul pe care vi-l oferă atunci când începeți o afacere (poate francizorul vă ajută chiar să vă finanțați investiția) și care este nivelul vostru personal de implicare în afacere.

Costul biletului achiziționat la oficiul de bilete al târgului este de 20 de zloți polonezi. Dar puteți beneficia și de bilet gratuit după completarea chestionarului disponibil în ediția curentă a revistei lunare online "Own Franchise Business".

Pentru cei interesați care însă nu pot participa, putem aduce informații personalizate prin reprezentantul Profit System România care va fi acolo si se poate interesa pentru voi. În acest sens, avem rugămintea să completați formularul de contact atașat acestui articol.


Datele tale de contact
Datele tale de contact
Solicitare informații Expo Varșovia
Solicitare informații Expo Varșovia
If you see this, leave this form field blank
MC
Franchise Consultant