În doar câțiva ani, Parfums de Sofia a reușit să-și extindă oferta de produse, astfel încât la ora actuală cuprinde unele dintre cele mai luxoase parfumuri, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Acestea vin cu garanția de satisfacție marca Parfums de Sofia.
Vineri
10.11.2017
O familie de antreprenori din Suceava pregăteşte francizarea business-ului de 2,4 milioane de lei
 

Smărăndiţa şi Adi Grădinariu, doi antreprenori din Suceava care deţin o afacere cu parfumuri şi cosmetice au în plan pentru anul 2018 să îşi mărescă numărul de magazine şi să francizeze afacerea.

Anul trecut, Parfums de Sofia a înre­gistrat o cifră de afaceri de 2,4 milioane de lei, în creştere cu 14% faţă de 2015.

Parfums de Sofia este un concept nou de magazin de cosmetice și parfumuri, unde puteți regăsi liniile cosmetice și de parfumerie consacrate, împreună cu noutățile din domeniu.

Mai mult, clienții Parfums de Sofia se pot bucura de o politică care le permite să returneze produsele achiziționate într-un anumit interval de timp (48 de ore).

„Noi înțelegem că totul se reduce la satisfacție și mai știm cât de frustrant e să rămâi cu un produs care nu îți place și cu o gaură în buget. Piața de astăzi e suprasaturată cu ”hijackers”, companii care vând produse contrafăcute în numele unui brand. Nu poți fi niciodată prea sigur. Parfums de Sofia este un debitant 100% certificat și sursa ta de parfumuri originale. Ai putea să spui că ”Pentru a găsi un parfum bun e ca și cum ai căuta acul în carul cu fân”. Corect, dar doar dacă nu îl cauți în catalogul Parfums de Sofia. Pentru noi, calitatea e criteriul cel mai de preț. Comercializăm cele mai cunoscute branduri de parfum. Pe lângă parfumuri, gama noastră încorporează și produse de îngrijire corporală și machiaj. La noi vei putea găsi cele mai bune rujuri, gloss-uri, fonduri de ten, pudre, rimeluri, tușuri, creme anti-cearcăn, etc., la cele mai bune prețuri.”, afirmă Smărăndița Grădinariu.

Cu toții putem fi de acord cu faptul că o ținută, indiferent de cât este de șic și costisitoare, nu e completă în lipsa unui parfum bun. Acesta, la fel ca și outfit-ul, se asortează personalității purtătorului și ocaziei.

Dacă vrei să afli mai multe sau să testezi produsul pe care ți-l dorești, poți face deocamdată o vizită în oricare dintre cele trei locații din Suceava, în Complexul Comercial Bucovina, Rădăuți - Magazinul General și Câmpulung Moldovenesc - Centrul Comercial Eden.


Business Development Manager

Subiecte populare in Forum