S-a dat startul pentru Banca de Joburi !

Miercuri
29.11.2017
Sfârșitul anului 2017 vine cu noutăți importante pentru antreprenorii care sunt în căutarea unei afaceri de succes. Banca de Joburi își extinde rețeaua de franciză în România.
 

Banca de Joburi își extinde rețeaua de franciză, oferind astfel posibilitatea celor interesați de o franciză profitabilă să beneficieze de toate avantajele care decurg din această colaborare.

Banca de Joburi reprezintă prima rețea naționala de franciză din domeniul recrutării și plasării forței de muncă în România și în străinătate. Extinderea rețelei de franciză se impune în condițiile în care piața forței de muncă reprezintă un domeniu în continuă dezvoltare și un izvor nesecat de oportunități pentru toți actorii implicați.

Clasată pentru mai mulți ani consecutivi pe locul I în Top Afaceri și Top Profit în acest domeniu de activitate, precum și experiența de peste 15 ani recomandă Banca de Joburi ca partener de încredere.

Tariful de intrare în rețeaua de franciza în calitate de francizat simplu este de 15.000 EUR + TVA, iar în calitate de francizat cu exclusivitate teritorială este de 30.000 EUR + TVA. În ceea ce privește investiția inițială, la tariful de intrare în rețeaua de franciză, se mai adaugă între 10.000 și 15.000 EUR + TVA, suma necesară pentru amenajarea locației, achiziționarea bazei materiale necesare derulării activității, costurile cu închirierea unui spațiu și acoperirea cheltuielilor lunare anticipate pentru primele două luni de activitate.

Dacă vă doriți să faceți parte din rețeaua de franciză Banca de Joburi și să demarați rapid o astfel de afacere "la cheie", în domeniul resurselor umane, puteți face acest lucru prin accesarea formularului de inscriere online.

"Extinderea rețelei de franciză reprezintă o nouă etapa importantă în activitatea Banca de Joburi. Implicarea noastră în dezvoltarea francizei a adus de la sine multe beneficii pentru francizați. Experiența dobândită de-a lungul celor peste 15 ani de activitate ne-a dat impulsul să demarăm o nouă campanie de selecție a Francizaților. Punem la dispoziția tuturor celor interesați un model de afacere extraordinar, în care bunăstarea materială se întrepătrunde cu satisfacția personală." declară Mihail - Bogdan Filip, Director General Banca de Joburi

Aderarea la rețeaua de franciză Banca de Joburi reprezintă un pas important pentru cei care doresc să își investească banii într-un business de succes. Viitorul Francizat beneficiază de protecția unui brand cunoscut și puternic, la care se adaugă accesul la know-how-ul Banca de Joburi și la proiectele de recrutare din cadrul rețelei de franciză, având astfel posibilitatea să obțină venituri consistente încă din prima lună de activitate.

În continuare, accesarea francizei Banca de Joburi reprezintă cea mai bună opțiune existentă pe piață pentru antreprenorii care caută să înceapă o afacere sigură, profitabilă, care să le dea satisfacții pe termen lung și cu potențial mare de creștere în viitor.

Despre Banca de Joburi:

"Înființată în anul 2001 ca și agenție de recrutare și plasare a forței de muncă, Banca de Joburi s-a extins rapid, devenind un brand de renume deopotrivă în rândul angajatorilor, cât și al candidaților în căutarea unui loc de muncă.

Experiența în domeniu de peste 15 ani precum și volumul mare și diversitatea proiectelor de recrutare reprezintă motivul principal pentru care Banca de Joburi este promotorul primei rețele de franciză în domeniul resurselor umane din România.

Banca de Joburi este o companie deschizătoare de drumuri în acest domeniu de activitate, inovând continuu și aducând plus valoare recrutării și plasării forței de muncă. Pentru activitatea remarcabilă din acest domeniu de activitate, Banca de Joburi a primit numeroase diplome ani la rândul, clasându-se pe locul 1 în Top Afaceri, locul 1 în Top Profit și locul 1 în Categoria Agențiilor de Recrutare și Plasare a Forței de Muncă.

Banca de Joburi își dorește ca prin rețeaua sa de franciză și prin puterea exemplului să ofere un model de afaceri demn de urmat."


Business Development Manager