Produsele Polarisol pot fi utilizate nu doar în domenii medicale profesionale și cosmetice, dar și pentru uz caznic, în familie.
Miercuri
20.12.2017
Polarisol - franciza care se bazează pe tehnologia luminii polarizate - va cuceri din ce în ce mai multe piețe internaționale. Acum francizorul caută parteneri în țările din Europa Centrală și de Est, inclusiv în România.
 

Polarisol este compania pionier care a debutat în domeniile medical și cosmetic prin folosirea tehnologiei cu lumină polarizată. Având la bază o lungă tradiție în cercetare și dezvoltare, compania a creat în Ungaria cea mai avansată linie de produse de care poate beneficia orice salon din industria frumuseții, pentru a dezvolta gama serviciilor oferite clienților. În același timp, produsele au și utilizare caznică, putând fi folosite de către toți membrii familiei. Oferta inovativă a companiei maghiare, înființate în 2014, devine din ce în ce mai atractivă atât pe piața internă, cât și pe piețele internaționale. În urma lansării francizei în Ungariei, Statele Unite ale Americii, Suedia și Norvegia, compania își îndreaptă acum atenția asupra Europei Centrale și de Est.

Polarisol este producător de echipamente medicale terapeutice care funcționează pe bază de lumină polarizată, combinând tehnologia inovatoare și cunoștințele tehnice cu un design atractiv. Aspectul unic al produselor Polarisol, inspirat din ​​soluții high-tech japoneze, germane și americane, evocă lumea smartphone-urilor și a tabletelor, oferind dispozitivului un aspect elegant și sofisticat.

Cheia succesului companiei constă în comercializarea pe scară largă a acestor produse de ultima generație și de înaltă calitate, care se vând la prețuri accesibile și pot fi utilizate atât în domeniul cosmetic (în tratamentele anti-rid, de regenerare a pielii sau de tratare a celulitei etc), cât și în domeniul medical (pentru vindecarea rănilor externe, pentru tratarea leziunilor musculare sau în cazul intervențiilor de chirurgie plastică etc). Beneficiile multiple ale tratamentului cu lumină polarizată sunt detaliate în catalogul francizei Polarisol, atașat mai jos.

Nu este surprinzător faptul că produsele Polarisol sunt, de asemenea, foarte populare pe piețele internaționale. Saloanele de cosmetică, de înfrumusețare, de coafură vor oferi servicii din ce în ce mai competitive, apelând la tehnologia cu lumină polarizată, datorită perioadei relativ scurte de 5-20 de minute de tratament.

Planul de expansiune al francizorului vizează regiunea Europei Centrale și de Est, mai precis România și Slovacia, unde această nișă este în prezent neexploatată. Francizorul a identificat un potențial mare pe aceste piețe și caută parteneri naționali sau regionali care sunt interesați să dezvolte fie o afacere locală, fie o rețea in sistem de master franciză. Partenerii de afaceri potențiali și distribuitorii vor beneficia de serviciile oferite de centrul ungar, de suport de marketing online și offline, instruiri, precum și de sprijin din punct de vedere juridic și administrativ.


Business Development Manager