2018-02-16

Simplu, inovativ, profitabil

Cele două concepte de restaurant, Easy Wine & Easy Beer, oferă toate aceste atribute într-un singur pachet. Vom afla detalii despre avantajele dezvoltării acestei francize de la Juris Roganovs, Manager Franciză

O afacere de franciză ideală ar trebui să genereze profit într-o perioadă rezonabilă de timp, să fie atractivă, să folosească tehnologii inovative de ultimă oră, să ofere un mediu de lucru plăcut, să poată fi extinsă, să fie flexibilă și să vină cu tot ce aveți nevoie pentru a începe să faceți afaceri rapid și fără probleme. De asemenea, ar trebui să vină cu un studiu de cercetare a pieței, cu un plan financiar, cu rentabilitatea estimată a investițiilor și cu un plan excelent de asistență și de servicii pentru clienți. Francizatul trebuie în schimb să aibă fondurile necesare, să semneze contractul de franciză, să găsească o locație, să o amenajeze conform proiectului francizorului și să fie pregătit să-și deschidă ușile și să servească clienții într-un mod cât mai profesionist.

EASY WINE & EASY BEER Fot. EASY WINE & EASY BEER

"Viziunea fondatorilor EASY WINE & EASY BEER a fost aceea de a combina toate elementele "clasice" ale restaurantelor de succes, cum ar fi atmosfera, mâncarea grozavă, serviciile rapide, cu cele mai avansate inovații din sectorul HoReCa, creând astfel "restaurantul viitorului" - declară Juris Roganovs, Manager Franciză.

Așa cum scriam și în articolul precedent, conceptele inedite ale acestor două restaurante au determinat un succes fulminant încă de la început, datorită inovațiilor aduse de fondatori privind modul de servire a băuturilor, asocierea cu preparatele de nivel high-class și ambianței plăcute. Experiența de până acum a demonstrat și faptul că acest concept de afacere de restaurant nu este afectat de sezonalitate.

EASY WINE & EASY BEER

Vom afla mai multe detalii privind avantajele dezvoltării acestei francize de la Juris Roganovs, Manager Franciză Easy Wine & Easy Beer.

Cum și de ce ați decis să francizați cele 2 mărci Easy Wine & Easy Beer?

„Fondatorii Easy Wine și Easy Beer sunt oameni de afaceri de succes, care lucrează în diferite industrii, pe plan internațional. Ei au călătorit mult în lume și, în ultimii ani, au vizitat cele mai de succes baruri și restaurante din diferite țări. Plecând de la înțelegerea profundă a ceea ce stă la baza unor concepte de restaurant de succes, au reunit o echipă de profesioniști de nivel mondial și au creat restaurantele Easy Wine și Easy Beer. Viziunea lor a fost aceea de a folosi toate elementele "clasice" ale restaurantelor de succes, cum ar fi atmosfera, mâncarea grozavă, serviciile rapide etc., combinându-le cu cele mai avansate inovații din sectorul HoReCa, creând astfel "restaurantul viitorului". Au fost necesari aproximativ 2 ani de pregătire până a fost lansată prima unitate. A fost un succes atât de mare încât într-o perioadă scurtă de timp au început deschiderea altor restaurante în Riga - Letonia și Tbilisi - Georgia.”

Cum a decurs procesul de pregătire a pachetului de franciză și în cât timp l-ați finalizat?

„Dezvoltarea pachetului de franciză a durat aproximativ un an. Toate procesele de afaceri au fost detaliate într-un manual complet de operațiuni. Au fost create și testate diferite instrumente de sprijin și programe de instruire pentru francizați.”

Ce diferențiază această afacere de alți concurenți din același sector?

„Putem spune că ne diferențiem de ceilalți operatori din domeniul ospitalității prin inovații și marketing de mare valoare, care atrag diverse tipuri de clienți fideli, eficiența costurilor, care înseamnă profituri mai mari pentru această afacere și cel mai important element care ne diferențiază este faptul că această afacere este ușor de condus, este interesantă și distractivă.”

Care este profilul ideal al francizatului pe care îl căutați? Cum găsiți și cum recrutați francizații?

„Credem cu adevărat în faptul că trăsături precum spiritul antreprenorial, pasiunea și angajamentul față de ceea ce faci sunt mai importante decât cunoștințele anterioare sau experiența în domeniu. Deși ar putea fi benefic să existe experiență, putem oferi toate instrumentele și materialele necesare creării și desfășurării unei afaceri de succes. Inițial am planificat să facem o mulțime de publicitate despre franciza noastră, dar s-a dovedit că am început să primim multe întrebări de la oaspeții internaționali care au vizitat restaurantele noastre. În prezent, mulți dintre aceștia caută locații și facilități adecvate pentru a deschide restaurante Easy Wine & Easy Beer în orașe precum Praga, Varșovia, Budapesta, Rotterdam, Oslo, Moscova, Belgrad și chiar și în Dubai.”

Vă rog să ne spuneți cât de repede după lansare afacerea va atinge pragul de rentabilitate?

„În medie, restaurantele noastre ating pragul de rentabilitate începând cu a doua lună de operare. Oferim francizaților noștri o perioadă gratuită, fără taxe, pentru primele 3 luni de funcționare. Acesta este, de obicei, momentul în care ajung să realizeze veniturile țintă. Perioada de recuperare a investiției este între 14 și 30 de luni.”

De ce credeți că un potențial francizat ar fi dispus să cumpere această franciză? Care sunt beneficiile sale?

“Pur și simplu pentru că oferim în prezent una dintre cele mai bune oportunități de franciză disponibile pe piață. Profitabilitatea acestui model de afaceri este mai mare decât media și entuziasmul de a face această afacere este atât de mare încât nici nu se poate măsura. Echipa noastră este foarte pasionată de ceea ce face și investim continuu în diferite inovații, atât în ​​software, cât și în hardware, care vor fi disponibile și pentru francizații noștri. Partenerii noștri pot fi siguri că vor primi o echipă dedicată de profesioniști care să-i sprijine la fiecare pas pe care îl fac, pentru că susținerea din partea francizorului este unul din cei mai importanți factori de succes în orice franciză.”

Mai multe detalii privind pachetele de franciză Easy Wine & Easy Beer sunt disponibile în rubrica de cataloage de pe portalul nostru. Regăsiți informații privind sprijinul pe care francizorul îl acordă francizaților, investiția totală, cerințele din partea francizorului și alte informații relevante.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank