Franciza Banca de Joburi: 1...2...3… Start Business

Fiind una din cele mai active şi longevive agenţii de recrutare şi ocupare a forţei de muncă din România, Banca de Joburi încearcă în mod constant să creeze noi oportunităţi legale de angajare în țară și în străinătate.
Miercuri
07.03.2018
Deși lucrurile sunt cât se poate de simple și bine documentate, cheia succesului stă și în abilitatea francizatului de a implementa corect și complet soluțiile puse la dispoziție de către francizor, dar și de gradul de implicare pe care acesta îl va avea.
 

Conform clasamentului Doing Business 2018, publicat recent de Banca Mondială, România a coborât în clasamentul mondial de la poziția 36 la 45, sub state precum Republica Moldova, Serbia sau Kosovo, ceea ce denotă gradul de dificultate ridicat cu care se pot face afaceri în țară. Aceste statistici îngrijorătoare sunt suficiente pentru a descuraja antreprenorii să investească într-o afacere nouă. Dacă adăugăm și contextul socio-economic actual în ecuație, ideea de a te lansa în afaceri, în această perioadă, devine înfricoșătoare. Din fericire, pentru cei care doresc să se lanseze în business, există varianta lansării în afaceri prin aderarea la sistemele de franciză. Astăzi vă recomandăm una dintre francizele 100% românești, Banca de Joburi.

“Dorim ca antreprenorii care decid să înceapă o afacere în acest domeniu să se implice și să aducă, pe lângă investiția financiară și experiența în business, și o parte din personalitatea lor. Este un domeniu frumos, dar și complex, însă alături de echipa Banca de Joburi, francizații vor avea un start ușor în business și un sprijin constant ulterior, pe măsura dezvoltării afacerii, ceea ce face ca activitatea în sine să pară mult mai ușoară” – spune Bogdan Filip, Director General Banca de Joburi.

Franciza Banca de Joburi aduce o serie de avantaje antreprenorilor dornici de a investi într-o afacere la cheie. Practic, viitorul francizat beneficiază de la început de sprijinul specialiștilor Banca de Joburi pentru a întreprinde toate acțiunile necesare pentru a demara și susține o afacere de succes în domeniul resurselor umane. francizorul pune la dispoziția viitorului francizat know-how-ul acumulat în cei peste 15 de experiență, dar și întreaga infrastructură de lucru.

Pașii aderării la franciza Banca de Joburi sunt clari și transparenți:

1. Completarea formularului de înscriere

2. Discuție telefonică pentru stabilirea eligibilității potențialului francizat și acordarea de informații suplimentare

3. Întâlnire la sediul francizorului pentru prezentarea în detaliu a francizei şi pentru stabilirea termenilor și condițiilor contractuale

4. Semnarea contractului de franciză şi începerea pregătirilor de lansare a unității francizate

Procesul care urmează este de scurtă durată. Din momentul depunerii candidaturii, dacă aceasta este acceptată, sunt necesare doar câteva zile pentru pregătirea actelor și semnarea contractului de franciză. Este important de știut că experiența în domeniul recrutării, deși conferă un avantaj, nu este o cerință obligatorie în ceea ce privește obținerea unei afaceri de succes în acest domeniu.

După semnarea contractului de franciză sunt necesare maxim 4 săptămâni pentru începerea activității, iar francizatul beneficiază de sprijin pentru parcurgerea tuturor pașilor necesari, dar și pe întreaga durată a desfășurării activității. Tot procesul este documentat și ușor de implementat.

Este foarte important ca antreprenorul să dețină din punct de vedere financiar mijloacele necesare intrării în rețeaua de franciză (în funcție de tipul de franciză ales), pentru investiția inițială, precum și cash flow-ul pentru acoperirea cheltuielilor lunare în primele luni de activitate.

Deși lucrurile sunt cât se poate de simple și bine documentate, cheia succesului stă și în abilitatea antreprenorului de a implementa corect și complet soluțiile puse la dispoziție de către francizor, dar și de gradul de implicare pe care acesta îl va avea.

Domeniul resurselor umane se află pe un trend ascendent, având în vedere că există un interes din ce în ce mai mare al candidaților de a-și găsi un loc de muncă în străinătate sau de a-și schimba vechiul loc de muncă în România pentru unul nou, ce oferă un pachet salarial mai atractiv sau un pachet de beneficii mai atrăgător. Banca de Joburi identifică oportunități pentru toate categoriile de clienți, iar acest lucru este demonstrat și prin vechimea pe piață, numărul mare de candidați plasați cu succes, numărul și tipul proiectelor desfășurate, dar și prin prisma faptului că ocupă de mai mulți ani locul 1 în domeniul agențiilor de recrutare din România, în Top Afaceri și Top Profit.

Banca de Joburi este o agenție de ocupare a forţei de muncă în țară și în străinătate, cu sediul central în oraşul Braşov, România şi cu o vechime de peste 15 ani, care dispune de o paletă largă de oferte de muncă. Pe lângă medierea de locuri de muncă, compania oferă consiliere, orientare în carieră, pregătirea tuturor formelor legale de angajare şi monitorizarea candidaţilor pe întreaga durată a contractelor, oferind un serviciu de asistenţă continuă.

Din dorința de a educa piața forței de muncă și de a da posibilitatea și altor antreprenori să beneficieze de o afacere “la cheie”, de succes, Banca de Joburi a lansat prima franciză din domeniul recrutării și plasării forței de muncă cu capital 100% românesc. Ne-am dorit prin aceasta ca orice client, angajat sau angajator să beneficieze de servicii la aceleași standarde de calitate cu cele ale Banca de Joburi și în orașul său” – spune Bogdan Filip, Director General Banca de Joburi.


Business Development Manager