De la spălare în parcare la lumânări eco

Clienții magazinului online EcoFlame au și posibilitatea să închirieze lumânările electronice pentru diferite evenimente.
Marţi
03.07.2012
Andrei Popa, directorul rețelei Spălare în Parcare, vrea să-și dezvolte prin franciză o afacere cu lumânări electronice.
 

După ce a dezvoltat pe piața locală Spălarea în Parcare, concept care a câștigat titlul de ”Franciza Verde” în anul 2010, Andrei Popa plănuiește să-și extindă o altă afacere ecologică prin franciză: lumânările electronice EcoFlame. Întrucât Spălare în Parcare este mai mult un business sezonier, care funcționează în perioada primăvară-toamnă, aveam nevoie de o afacere și pentru perioadele cu temperaturi scăzute. Am văzut conceptul EcoFlame în timpul unei excursii în Malta, mi-a plăcut și mi-am deschis propriul magazin online cu lumânări electronice, spune Andrei Popa, directorul EcoFlame.

Lumânările electronice EcoFlame sunt importate din China și reprezintă o alternativă la tradiționalele lumânări din ceară. Acestea funcționează pe bază de baterii, nu degajă fum sau căldură și nu poluează atmosfera cu dioxid de carbon.

Principalii clienți ai lumânărilor electronice sunt restaurantele, hotelurile, barurile, cluburile, saloanele de înfrumusețare. Avem chiar și un parteneriat cu un teatru prin care asigurăm o parte din recuzita necesară spectacolelor, afirmă Andrei Popa, directorul EcoFlame.

Lumânările electronice sunt disponibile în 4 variante: dEcoflame, FunnyFlame, PersoFlame și SensorFlame. Prețul unei lumânări pornește de la 10 RON pentru un produs din categoria FunnyFlame și poate ajunge până la 135 RON pentru un set de 3 lumânări cu telecomandă din colecția SensorFlame.

Principalul competitor EcoFlame de pe piața locală este Smart Candle.

(Elena Cărăușu)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015