2012-07-04

Stăpâni ai piramidelor

Rețeaua Crazy Piramid Pizza vrea să se extindă la nivel internațional și caută master francizori în România.

Crazy Piramid Pizza, o rețea de restaurante a cărei semn distinctiv este imaginea unei pizza în formă de con, vrea să se extindă la nivel internațional. În prezent, compania activează pe piețele din Polonia şi Irlanda. În acest an vrem să ne extindem și în țări ca Marea Britanie, Ucraina, Rusia, Germania, Elveția, Slovacia și Lituania, spune Wojciech Goduński, proprietarul reţelei. Compania caută master francizori și în țara noastră.

Crazy Piramid Pizza

Conceptul Crazy Piramid Pizza - pizza într-un con - a fost creat în anul 1994.

În prezent, Crazy Piramid Pizza deține 28 de puncte de vânzare în sistem de master franciză în Polonia și Irlanda. Pentru deschiderea unei unități este necesară o investiție de aproximativ 50.000 de euro. Reprezentanții companiei nu au cerințe speciale pentru viitorii francizați, spunând că spiritul antreprenorial și receptivitatea sunt cele mai importante elemente pentru deschiderea unei locaţii Crazy Piramid Pizza.

Crazy Piramid Pizza – pizza într-un con – este un concept creat de compania PPHU Wojtex. Produsul a avut succes pe piaţa din Polonia, unde de la începutul anului 2010 înregistrează un număr ridicat de clienți și atrage numeroși potențiali francizaţi.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank