Bella Italia – mai mult decât o franciză

Bella Italia
Bella Italia / Programele de curs sunt susținute de către specialiști recunoscuți la nivel național și internațional, iar la finalul cursurilor, participanții vor primi diplome recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale.
Miercuri
27.06.2018
Când vorbim de franciza Bella Italia, trebuie să amintim neapărat de Școala Bella Italia, unde francizații vor beneficia de instruire în domeniul HoReCa, esențială pentru a obține succes în această afacere.
 

Școala Bella Italia din Brăila, mai precis Școala Națională de Excelență în Industria Ospitalității, este prima școală particulară din România, înființată în 2008, care funcționează ca un centru de inițiere și formare profesională pentru sectorul HoReCa. Unul dintre obiectivele strategice ale școlii este să ofere o gamă modernă și variată de cursuri de formare în meseriile industriei ospitalității, însă ceea ce ne-a atras atenția este faptul că, în cadrul școlii, a fost dezvoltat un program performant de training pentru angajații restaurantelor din rețeaua de franciză Bella Italia.

Școala este dotată cu săli de cursuri, având o capacitate de până la 40 de locuri, fiind ideală pentru diverse prezentări, workshop-uri, laboratoare de bucătărie și cofetărie. Astfel, francizații Bella Italia vor beneficia de un program de instruire atât pentru ei, cât și pentru angajații lor. Acest lucru demonstrează profesionalismul francizorului, domnul Iulian Zamfir, care a înțeles necesitatea unei bune pregătiri în acest domeniu și faptul că nu poți oferi produse și servicii de calitate dacă nu ai personal calificat.

Francizații vor beneficia nu doar de instruire în cadrul Școlii Bella Italia, ci de sprijinul permanent al francizorului, pe toată perioada contractului de franciză. „Primul sprijin constă în efectuarea studiului de piață pentru o posibilă viitoare locație. După alegerea locației, al doilea pas este semnarea contractului de franciză, urmat apoi de efectuarea planului de activități cu termene exacte. Ulterior se stabilește data exactă a deschiderii locației și se realizează instruirea personalului care urmează să lucreze în locație. La deschiderea fiecărei locații, francizatul va fi asistat pe o perioadă de aproximativ 10 zile, de către specialiștii Bella Italia. Personalul va fi instruit atât la început, până la deschiderea locației, dar și periodic, pe tot parcursul contractului de franciză, în cadrul Școlii Bella Italia.” – declară Iulian Zamfir, fondatorul francizei Bella Italia.

Informații mai detaliate privind pachetul de beneficii și sprijinul primit de francizat din partea francizorului la demararea unei afaceri Bella Italia – Pizza Express, în franciză, sunt prezentate în catalogul de franciza, disponibil atașat. Dacă te-ai decis să achiziționezi franciza Bella Italia – Pizza Express, ne poți trimite mesaj la adresa de email mcoman@profitsystem.ro.


Business Development Manager