2012-07-05

Un partener al sportului rege se extinde pe piața locală

Retailerul de echipamente sportive Hervis Sports vrea să-şi dezvolte reţeaua de magazine din România.

Hervis Sports, cel mai mare lanţ austriac de dealeri de echipamente sportive, vrea ca în următorii 5 ani să ajungă la o reţea 30 de magazine în România. Retailerul sportiv a inaugurat ultimul magazin de pe piaţa locală în cadrul ansamblului urbanistic Palas Iaşi. În anul 2013, Hervis Sports va deschide o unitate în Promenada Mall, centru comercial care are programată deschiderea în luna octombrie a anului viitor, în zona Floreasca din Bucureşti.

fotbal

Hervis Sports furnizează articole sportive specifice fotbalului echipei de juniori a clubului Politehnica Timișoara şi oferă reduceri posesorilor de carduri PoliCard/PoliAvantaj.

Magazinele Hervis Sports reprezintă un concept multi-brand. Aproximativ 40% din produse aparţin mărcilor proprii: Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc. iar 60% din produse aparţin altor mărci sport cunoscute: Nike, Adidas, Puma, Wilson etc.

În mai 2012, Hervis Sports a creat împreună cu grupul francez GO Sport, consorţiul Sports Trade& Marketing International (STMI), iniţiativă care îi plasează pe cei doi parteneri între primii 3 dealeri europeni de echipamente sportive. În România, principalii concurenți ai Hervis sunt Decathlon și Intersport.

Hervis Sports este unul dintre partenerii echipei de fotbal Politehnica Timişoara. Retailerul furnizează articole sportive specifice fotbalului echipei de juniori a clubului şi oferă reduceri posesorilor de carduri PoliCard/PoliAvantaj.

Hervis Sports deţine peste 170 de magazine în ţări ca Austria, Slovenia, Ungaria, Cehia, Croaţia şi România. Primul magazin din România a fost deschis în anul 1997. Pe piaţa locală, compania deţine în prezent 12 magazine: 3 în Bucureşti şi câte unul în Constanţa, Brăila, Sibiu, Arad, Timişoara, Oradea, Iaşi, Târgu Mureş şi Cluj.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank