Beneficiile agentului exclusiv

Auchan Drumul Taberei, București / Primul automat de transfer de bani, lansat pe 24 ianuarie 2018
Marţi
24.07.2018
Smith&Smith și-a extins propria rețea până acum, însă a venit timpul pentru a dezvolta rețeaua națională de agenți exclusivi.
 

Fiind prima companie de transfer de bani din România, înființată în anul 1999, Smith&Smith și-a creat și consolidat în cei aproape 19 ani de activitate rețeaua proprie de 74 de agenții, situate în diverse localități din țară. Putem vorbi astfel de o experiență bogată pe care francizorul o are în spate și de care pot beneficia toți viitorii parteneri sau agenți exclusivi.

Agentul exclusiv Smith&Smith se va ocupa de prestarea acelorași servicii care sunt oferite clienților prin intermediul agențiilor proprii Smith&Smith. Gama de servicii va fi extinsă în funcție de nevoile clienților și de profitabilitatea afacerii. Pentru Agentul exclusiv Smith&Smith, veniturile vor fi reprezentate de comisioanele aferente serviciilor prestate, cum ar fi deschiderea de conturi de plăți pentru persoane fizice și persoane juridice, transferul de bani prin Smith&Smith, schimburile valutare pe cont, procesarea de ordine de plată către furnizorii de utilități, plata ratelor la bănci, încheierea de polițe de asigurare de tip RCA etc. Lista tuturor serviciilor incluse în portofoliul agenților exclusivi este detaliată în catalogul Smith&Smith, disponibil pe portalul franchising.info.ro al Grupului PROFIT system România.

“Prin semnarea contractului cu Smith&Smith, Agentul exclusiv va primi un pachet de informații care se referă la organizarea și coordonarea activității și a personalului propriu, precum și la elaborarea și implementarea planurilor de marketing, având ca scop creșterea numărului de clienți. De asemenea, agenții exclusivi vor avea dreptul de a utiliza mărcile proprii înregistrate în activitatea de promovare a serviciilor Smith&Smith și vor beneficia de asistență atât la deschiderea locației, cât și pe toată perioada valabilității contractului de agent” – declară Victor Druga, Director Canale Alternative, Smith & Smith.

Din dorința de a veni în intâmpinarea nevoilor clienților, Smith & Smith investește și în echipamente inovative, fiind prima instituție de plată din România care a lansat Automatul de transfer de bani. Există deja doua automate de transfer de bani,  din care unul este amplasat in Centrul Comercial Auchan din Drumul Taberei, Bucuresti, iar cel de-al doilea este amplasat în Centrul Comercial VIVO, Cluj-Napoca. Automatul de transfer de bani Smith&Smith reprezintă o variantă facilă pentru un transfer de bani mai rapid, fie că se efectuează din România către România, din România către Republica Moldova sau din România către celelalte state din Uniunea Europeană.

Cu toate că automatul a fost inițial creat pentru a permite efectuarea transferurilor de bani, acesta permite și efectuarea de plăți cum ar fi plata ratelor, a facturilor, taxelor sau impozitelor. De asemenea, cu ajutorul acestuia, se pot face plăți către beneficiari, în Lei, Euro, Lire și Dolari, la un curs mai bun decât cel practicat de sistemul bancar. Încă un avantaj pe care îl deține automatul de transfer de bani este acela al accesului la ore târzii datorită amplasării sale în centre comerciale care sunt deschise până seara.

Investiția în sistemul de agent exclusiv Smith&Smith va consta în amenajarea unui spațiu comercial, după un proiect primit de la Smith&Smith și achitarea unei taxe de Agent exclusiv, ce cuprinde toate costurile de proiectare, pregătire personal, consiliere și sprijin deschidere afacere, precum și accesul la tot sistemul de lucru IT și la asistență din partea echipei de la sediul central. Pentru amenajarea locației, în funcție de spațiul  disponibil, investiția medie este estimată la 20.000 - 25.000 de RON, taxa inițială de agent exclusiv este de 12.000 de Ron, însă nu se plătesc redevențe lunare.​


Smith&Smith / Din 2007, Smith&Smith este agent MONEYGRAM, leader în domeniul transferurilor de bani, cu peste 353.000 de locații în peste 200 de țări și teritorii.
Business Development Manager