2012-07-06

Retailerii continuă expansiunea pe piața locală

Billa se alătură lanțurilor de supermarketuri care se extind în România prin deschiderea unui nou magazin la Târgu Mureș.

Billa România, parte a grupului Rewe, a deschis recent un nou supermarket la Târgu Mureș. Noul magazin este al treilea supermarket pe care retailerul îl inaugurează în acest an. Unitatea are un spațiu de peste 800 de metri pătrați și pune la dispoziția clienților o gamă de aproximativ 7.000 de produse. În prezent, Billa a ajuns la o rețea de 64 de supermarketuri pe piața locală.

Legume

Potrivit studiului Retailer Scorecard, realizat de World Wide Fund For Nature România, Billa se clasează pe locul 2 într-un top al retailerilor care comercializează produse provenite din țara noastră.

Retailerul a mai inaugurat în acest an două unități pe piața locală, una la Arad și una la Galați. La începutul anului, Billa anunța că intenționează să deschidă cel puțin încă 10 magazine pe piața locală.

Lanțul de supermarketuri Billa este prezent în România din anul 1999, când a deschis prima unitate în cartierul Titan din București. Rewe International, entitatea ce operează Billa în afara granițelor Austriei, are un număr de peste 72.000 de angajați care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. Grupul Rewe operează pe piața locală și retailerul Penny Market.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank