2012-07-09

Schimbări de look în peste 20 de locaţii

New Look vrea să-şi extindă reţeaua de magazine de pe piața locală.

Retailerul de fashion New Look are ca obiectiv pentru următorii 5-8 ani să ajungă la o rețea de peste 20 de magazine pe piața locală. Locațiile ideale pentru retailerul britanic, prezent în țara noastră din august 2011, sunt reprezentate de zonele unde există public interesat de fashion. Românii au primit brand-ul cu entuziasm. Dovada interesului sunt cei aproximativ 60.000 de fani înregistrați în mai puțin de 1 an pe pagina de Facebook a New Look. România are un mare potenţial de creştere în ceea ce priveşte retailul de fashion, spune Ignatios Ionas, country manager New Look România.

New Look AFI București

New Look a intrat pe piața din România în august 2011, când a deschis primul magazin în centrul comercial AFI Palace Cotroceni din București.

În prezent, New Look are 7 magazine pe piaţa locală, toate deschise prin franciză: două în Bucureşti, în AFI Palace Cotroceni şi în Băneasa Shopping City, și câte unul în Polus Center din Cluj, în Maritimo Shopping Center din Constanţa, în Oradea Shopping City, în Electroputere Parc din Craiova şi în Palas Iaşi. Cel mai recent magazin New Look a fost inaugurat la sfârşitul lunii mai, în mall-ul Palas din Iaşi. Noua unitate are o suprafaţă de 385 de metri pătraţi şi a necesitat o investiţie de 600.000 de euro, inclusiv inventar.

Drepturile de franciză pentru România sunt deţinute de compania elenă Fourlis, reprezentată pe piaţa locală de Genco Trade, companie care deţine şi franciza magazinelor de articole sportive Intersport.

Compania New Look a fost fondată în anul 1969 şi are 635 de magazine în Marea Britanie şi Irlanda şi 308 în Franţa sub numele Mim. New Look mai deţine alte 40 de magazine proprii în Franţa şi Belgia, la care se adaugă magazine în franciză în ţări ca Egipt, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Kuweit, Arabia Saudită.

(Elena Cărăușu)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank