2012-07-12

New Look se promovează la Radio ZU

Retailerul britanic își promovează întreaga rețea de franciză printr-un eveniment organizat de Băneasa Shopping City şi de Radio ZU.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au transmis live emisiunea din această dimineață din magazinul New Look situat în centrul comercial Băneasa Shopping City din București. Cei doi DJ de la Radio ZU au provocat 15 concurente la o nouă ”Probă de Țoale Viteză”, constând în achiziționarea de produse în valoare de 5000 de lei în 5 minute. Prin alăturarea la acest eveniment, retailerul britanic reliefează unul dintre avantajele unei rețele de franciză: New Look îşi promovează brand-ul într-unul din magazine, însă efectul se extinde la nivelul tuturor celor 7 unități din România.

New Look shoes

New Look este liderul vânzărilor de pantofi din Marea Britanie.

Drepturile francizei New Look pentru România sunt deţinute de compania elenă Fourlis, reprezentată pe piaţa locală de Genco Trade, companie care deţine şi franciza magazinelor de articole sportive Intersport.

Brand-ul New Look este prezent în București, Cluj, Oradea, Craiova, Constanța și Iași. Cel mai recent magazin New Look a fost inaugurat la sfârşitul lunii mai, în mall-ul Palas din Iaşi. Pentru următorii 5-8 ani, retailerul britanic și-a propus să ajungă la un număr de 20 de unități pe piața locală.

Compania New Look a fost fondată în anul 1969 şi are 635 de magazine în Marea Britanie şi Irlanda şi 308 în Franţa sub numele Mim. New Look mai deţine alte 40 de magazine proprii în Franţa şi Belgia, la care se adaugă magazine în franciză în ţări ca Egipt, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Kuweit, Arabia Saudită.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank