2012-07-13

Rețeaua Mega Image se mărește cu 4 unități

Retailerul belgian continuă expansiunea pe piața locală și a deschis în provincie primul magazin programat pentru luna iulie.

Pe 6 iulie, Mega Image a deschis un nou supermarket la Ploiești, al treilea din acest oraș și al 143- lea al rețelei. Noul supermarket este situat pe strada Gheorghe Doja nr. 91-93 și are o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați. Retailerul belgian a deschis primul supermarket din Ploiesti în urmă cu 9 ani, respectiv în anul 2003. În luna iulie, Mega Image va deschide încă 3 noi unități.

Mega Image Fot. Mega Image

Lanțul de magazine Mega Image a ajuns la un număr de 143 de unități pe piața locală.

De la începutul anului 2012 până în prezent, Mega Image a deschis pe piața locală 48 de supermarketuri și magazine de proximitate Shop&Go. Toate magazinele Shop&Go sunt operate în sistem de parteneriat, compania având în prezent un număr de 26 de parteneri din 26 de magazine. Mega Image oferă acest sistem de parteneriat doar pentru magazinele Shop&Go, nu și pentru supermarketurile Mega Image, potrivit reprezentanților companiei.

Lanțul de supermarketuri Mega Image, parte a Delhaieze Group, a fost fondat în anul 1995 și are în România o rețea ce cuprinde 143 de magazine în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe.

Principalii competitori Mega Image de pe piaţa locală sunt Profi, Billa și Carrefour Market.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank