Spălare în Parcare în limba maghiară

Francizaţii care doresc exclusivitate pe un anumit teritoriu trebuie să comande de la francizor produse în valoare de 600 de euro anual.
Luni
16.07.2012
Din această lună, reţeaua Spălare în Parcare – noi venim să vă spălăm maşina - are un nou francizat.
 

Noul francizat Spălare în Parcare este Adrian Beldiman din Miercurea Ciuc. Acesta a încheiat contractul de franciză cu Andrei Popa, directorul Spălare în Parcare, la începutul lunii iulie. Contractul aduce şi o noutate: sigla companiei în limba maghiară. Cei doi antreprenori plănuiesc să extindă conceptul şi în Ungaria.

Spălare în Parcare – noi venim să vă spălăm maşina- este o spălătorie auto mobilă prin care se asigură spălarea şi întreţinerea cosmetică a autoturismului la domiciliul clientului. Există 3 metode de întreţinere auto, cea mai populară fiind aşa numita metodă de spălare fără apă sau întreţinere auto fără apă.

Taxa de intrare în reţeaua de franciză Spălare în Parcare este de 999 de euro. Nu se percep redevenţe anuale şi nici alte forme de procent din cifra de afaceri. Cei care vor să devină parteneri ai reţelei trebuie să deţină o formă juridică: SRL, PFA, PFI, întreprindere individuală etc.

În prezent, există 18 parteneri/distribuitori/francizaţi Spălare în Parcare în România şi 3 la nivel internaţional, unde reţeaua se dezvoltă sub denumirea Wash my car – The Mobile Wash Car Franchise.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe