Vânzări în creștere pentru magazinele de mobilă Lem’s

Magazinele din rețeaua Lem’s comercializează atât mobilier Lemet, cât și alte categorii de produse.
Marți
24.07.2012
Rețeaua de magazine Lem’s, operată în sistem de franciză de Lemet Câmpina, a înregistrat în primul semestru al anului vânzări de 70,2 milioane de lei.
 

Comparativ cu primul semestru al anului trecut, vânzările rețelei de magazine s-au majorat cu 21%. Creșterea a fost influențată de lansarea programelor noi de mobilă dezvoltate de specialiștii fabricii, de majorarea ponderii produselor complementare aflate în magazinele rețelei și de identificarea de noi parteneri pentru extinderea și consolidare rețelei, potrivit reprezentanților companiei, citați de Wall-Street. La nivelul întregului an 2012 vânzările rețelei de magazine ar putea ajunge la valoarea de 200 milioane de lei.

La începutul acestui an, Lemet a pus în funcțiune o nouă linie de producție la Câmpina, în urma unei investiții de 27 milioane de lei. O parte din investiția necesară a fost cofinanțată din fonduri europene. Deschiderea noii facilități de producție a necesitat angajarea unui număr de 50 de persoane.

Fabrica de mobilă Lemet din Câmpina a fost fondată în anul 1991. Magazinele din rețeaua de vânzare a produselor fabricii Lemet funcționează sub denumirea Lem's. Compania are în prezent 104 magazine, cea mai mare parte din acestea fiind operate în sistem de franciză.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015