2012-07-24

Vânzări în creștere pentru magazinele de mobilă Lem’s

Rețeaua de magazine Lem’s, operată în sistem de franciză de Lemet Câmpina, a înregistrat în primul semestru al anului vânzări de 70,2 milioane de lei.

Comparativ cu primul semestru al anului trecut, vânzările rețelei de magazine s-au majorat cu 21%. Creșterea a fost influențată de lansarea programelor noi de mobilă dezvoltate de specialiștii fabricii, de majorarea ponderii produselor complementare aflate în magazinele rețelei și de identificarea de noi parteneri pentru extinderea și consolidare rețelei, potrivit reprezentanților companiei, citați de Wall-Street. La nivelul întregului an 2012 vânzările rețelei de magazine ar putea ajunge la valoarea de 200 milioane de lei.

mobila

Magazinele din rețeaua Lem’s comercializează atât mobilier Lemet, cât și alte categorii de produse.

La începutul acestui an, Lemet a pus în funcțiune o nouă linie de producție la Câmpina, în urma unei investiții de 27 milioane de lei. O parte din investiția necesară a fost cofinanțată din fonduri europene. Deschiderea noii facilități de producție a necesitat angajarea unui număr de 50 de persoane.

Fabrica de mobilă Lemet din Câmpina a fost fondată în anul 1991. Magazinele din rețeaua de vânzare a produselor fabricii Lemet funcționează sub denumirea Lem's. Compania are în prezent 104 magazine, cea mai mare parte din acestea fiind operate în sistem de franciză.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist
Vânzări în creștere pentru magazinele de mobilă Lem’s

Nimeni nu și-a exprimat părerea încă. Fii primul care postează un comentariu.

Forum 752 subiecte, 2140 comentarii

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank