2012-07-30

Flori din mediul virtual

Florăria online Floridelux.ro vrea să se extindă prin franciză în oraşele cu peste 50.000 de locuitori.

Franciza FlorideLux.ro se adresează persoanelor fizice/juridice cu experienţă în domeniu sau marketing şi vânzări, potrivit unui comunicat de presă. Reprezentanţii companiei estimează că, în următorii 3 ani, aproximativ 15-20% din venituri vot proveni din francizare. Investiţia pentru deschiderea unei francize Floridelux.ro este cuprinsă între 50.000-55.000 de euro. La aceasta se adaugă o taxă anuală de marketing de 3% şi redevenţă anuală de 6% din cifra de afaceri.

flori

Grupul FlorideLux.ro operează şi magazinele cosuridelux.ro, brazidecraciun.ro, coroane.ro.

Investiţia iniţială poate fi recuperată în 8-18 luni, în funcţie de strategia stabilită împreună cu francizatul, conform lui Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Prima franciză FlorideLux.ro urmează să fie lansată în luna septembrie, într-un oraş cu peste 50.000 de locuitori. Reprezentanţii companiei poartă discuţii cu posibili francizaţi în Bacău, Bistriţa, Mioveni şi Timişoara. Până la finalul anului compania intenţionează să deschidă 3 francize, dintre care una în Bucureşti.

Florăria online FlorideLux.ro este activă pe piaţa românească din anul 2004 şi acoperă peste 12.200 de localităţi. Echipa grupului este formată din specialişti în îngrijirea plantelor şi florilor, cărora li se adaugă un departament pentru design şi creare de aranjamente florale.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank