2012-07-31

Profi a deschis un nou magazin

Lanțul de retail a deschis pe 28 iulie a patra unitate din Ploiești.

Rețeaua magazinelor Profi a crescut la 126 de unități pe întreg teritoriul României după ce retailerul a inaugurat pe 28 iulie a patra unitate din Ploiești. “Această deschidere plasează Ploieștiul în rândul orașelor care au patru sau mai multe unități Profi: București (21), Timișoara (6), Sibiu (6), Cluj (4), Constanța (4)”, a declarat Daniel Cristea, directorul comercial Profi Rom Food. În luna iulie retailerul a inaugurat alte două noi magazine, în Breaza și în Reșița.

Profi

Rețeaua de retail Profi numără 126 de unități pe întreg teritoriul României.

Noul magazin din Ploiești oferă o gamă de peste 5000 de produse dispuse pe o suprafață totală de 470 de metri pătrați, potrivit unui comunicat de presă remis redacției. Unitatea este amplasată pe strada Eremia Grigorescu nr. 8 din Cartierul de Vest.

Retailerul PROFI este condus de fondul de investiții ”Enterprise Investors” (EI) din Polonia. Din toamna anului 2009, adică momentul preluării PROFI de către EI, lanțul de magzine care număra 67 de magazine a ajuns în prezent la 126 de magazine în 76 de localități.

Retailerul a anunțat printr-un comunicat de presă de la începutul anului că vor închide maxim 4 locații nerentabile și că intenționează să deschidă până la 30 de magazine noi până la sfârșitul anului. Pentru noile locații ale rețelei, retailerul caută spații de 450 metri pătrați, aflate în proximitatea zonelor dens populate din orice oraș de peste 10 000 de locuitori din România.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank