Magazinul Titan din Capitală va fi modernizat

Etajele 1 și 2 ale magazinului Titan vor fi dedicate zonei de fashion, cu magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.
Vineri
10.08.2012
Suprafața de vânzare a magazinului va fi extinsă cu 3.500 de metri pătrați.
 

Magazinul Titan din București, deținut de compania Titan Shopping Center, va fi consolidat și modernizat. Suprafața de vânzare a centrului comercial va fi extinsă de la 10.000 de metri pătrați, la 13.500 de metri pătrați. Proiectul de reamenajere a magazinului, demarat la 1 iulie, este structurat în două etape. Până pe 1 decembrie 2012 vor fi reabilitate parterul și primele două etaje, iar până la 1 aprilie 2013 se va finaliza și modernizarea etajelor 3, 4 și 5. Investiția în modernizarea magazinului va depăși suma de 4 milioane de euro.

La parterul magazinului Titan, într-un corp de clădire nou construit, va fi deschis un supermarket Mega Image și o piață agroalimentară. Etajul 1 va include o zonă de fashion, cu magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Nivelul 2 va completa zona de fashion dar va conține și o zonă de food court, cu două cafenele, un restaurant și câteva fast-food-uri.

La etajul al treilea va fi amenajat un centru sportiv care va cuprinde o sală de fitness, două săli de aerobic, saună și un centru spa. La etajul 4 vor fi amenajate locuri de joacă pentru copii, săli de jocuri, bowling și biliard. Etajul 5 va avea o terasă de vară unde vor putea fi vizionate evenimente sportive sau filme pe un ecran special amenajat.

Reprezentanții Titan Shopping Center au declarat că vechilor chiriași li se vor alătura companii ca Sensiblu, Mega Image, Vodafone, Viva Sport, DePurtat, Tonino Lamborghini Caffe, B&B Collection.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe