2012-08-14

Magazin outlet cu preţuri de la 2.9 lei

În centrul comercial Vitantis din Bucureşti s-a deschis un nou magazin de tip outlet.

Săptămâna trecută, în centrul comercial Vitantis situat în sudul Capitalei a fost inaugurat unul dintre cele mai mari magazine de tip outlet din România, San Francisco Concept. Mgazinul are o suprafaţă de peste 1.400 de metri pătraţi şi oferă clienţilor peste 10.000 de produse cu preţuri începând de la 2.9 lei. Preţurile articolelor vestimentare de damă variază de la 2.9 lei pentru un tricou, la 9.9 pentru o pereche de jeansi. Preţurile tricourilor bărbăteşti pornesc de la 4.9 lei.

pret

Termenul „outlet” desemnează magazinele în care se vând soldurile rămase pe stoc la producători înainte de lansarea noilor colecţii la preţuri mult mai mici.

Deschiderea noului magazin de tip outlet face parte din strategia de reorganizare a centrului comercial Vitantis unde, recent, s-au redeschis magazinele Reserved, Cropp Town şi Takko. Reţeaua Vitantis Shopping Center cuprinde, pe lângă galeria comercială, un hipermarket Carrefour şi câte un magazin Praktiker, Domo, Technomarket şi Casa Rusu.

Vitantis Shopping Center a fost deschis în septembrie 2008. Centrul comercial are o suprafaţă totală construită de peste 39.000 de metri pătraţi. Proiectul este deservit de o parcare cu 800 de locuri.

Termenul „outlet” desemnează magazinele în care se vând soldurile rămase pe stoc la producători înainte de lansarea noilor colecţii la preţuri mult mai mici. Primul centru comercial de tip outlet din România este Fashion House Outlet Center, deschis pe 5 decembrie 2008, în cadrul West Park Militari din Bucureşti.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank