2012-08-21

The Body Shop vrea să revină pe profit în 2013

Compania este în negocieri pentru deschiderea unui nou magazin.

După ce în ultimii 3 ani a acumulat pierderi de aproximativ 1 milion de euro, rețeaua The Body Shop speră se revină pe profit în anul 2013, scrie Ziarul Financiar. Compania adusă pe piața locală în franciză de master francizorul The Body Shop din Grecia nu a mai înregistrat profit din anul 2008. Pentru acest an reprezentanții companiei mizează pe un avans de 5% al cifrei de afaceri, bazat în principal pe lansările de noi produse și pe strategiile de atragere a clienților.

The Body Shop

Compania The Body Shop România este adusă pe piața locală în franciză de master francizorul The Body Shop din Grecia.

În ultimii ani The Body Shop România nu a mai deschis noi magazine şi s-a concentrat pe optimizarea şi consolidarea unităţilor existente, precum şi pe dezvoltarea magazinului online.

Reprezentanţii companiei spun că sunt în negocieri pentru deschiderea unui nou magazin într-un centru comercial care va fi inaugurat în anul 2013. În prezent, compania deţine 7 magazine pe piaţa locală, 6 în Bucureşti şi unul în Timişoara. Singurul magazin stradal se află pe bulevardul Magheru din Capitală.

The Body Shop International plc este o companie din Marea Britanie, fondată în anul 1976 de Anita Roddick, fiica unor imigranţi italieni. Reţeaua The Body Shop numără în prezent peste 2600 de magazine în 63 de ţări. Brandul este prezent în România din anul 1999.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank