2012-08-23

Bam boo vrea să-și dubleze numărul de magazine

Retailerul își extinde rețeaua de magazine în sistem de franciză.

Bam boo, rețeaua autohtonă de magazine de cadouri și decorațiuni interioare, vrea să ajungă la un număr de 30 de unități până la finalul anului 2013. Expansiunea magazinelor bam boo în România, cât și la nivel internațional, va fi gestionată de compania Philcare Franchise. Compania a fost înființată recent și este condusă de belgianul Carl Sampers, care a dezvoltat rețeaua de restaurante Subway din Ungaria.

magazin bam boo

Peste 75% dintre produsele din magazinele bam boo au prețul mai mic de 20 de lei.

Brandul bam boo este deținut de firma Andromede Decor care operează în prezent 15 unități în București și alte orașe din țară. Ultimul magazin a fost deschis pe 10 august, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Capitală. Carl Sampers nu crede că bam boo va mai inaugura alte magazine până la finalul acestui an însă până la finalul anului 2013 intenționează să deschidă încă 15 unități francizate.

În prezent compania poartă negocieri pentru preluarea francizei cu antreprenori din București, Satu Mare, Iași și Craiova. O franciză bam boo necesită o investiţie iniţială de aproximativ 65.000 de euro, pentru un magazin de 300 metri pătraţi, din care taxa de franciză este de 7.500 de euro. Viitorul francizat își poate recupera investiția în aproximativ 2-3 ani.

Rețeaua bam boo numără în prezent 15 unități în București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași și Timișoara, la care se adaugă un magazin online. Lanțul de magazine a fost lansat în 2003 și a devenit în scurt timp unul dintre primele branduri care s-au impus pe segmentul de decorațiuni interioare și cadouri de pe piața locală.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank