Profi va deschide încă 10 unități în acest an

Profi va deschide cel puțin încă 10 magazine până la sfârșitul acestui an.
Miercuri
29.08.2012
Retailerul inaugurează astăzi cel de-al 22-lea magazin din Capitală.
 

Profi deschide pe 29 august, în București, cel de-al 129-lea magazin al rețelei. Numărul unităților din Capitală a ajuns la 22, iar rețeaua retailerului este în prezent a treia ca mărime din România. ”Anul trecut am fost recunoscuți de presă drept rețeaua de retail cu cea mai activă extindere din România, iar în acest an continuăm să deschidem magazine într-un ritm intens.”, a declarat Pawel Musial, directorul general al companiei Profi Rom Food, care operează lanțul de magazine.

Noul magazin care va fi deschis astăzi este situat în cartierul bucureștean Militari, pe strada Bârsănești. Unitatea are o suprafață totală de aproape 430 de metri pătrați și o sală de vânzări de circa 270 de metri pătrați.

”Din ianuarie și până acum am deschis deja 24 de magazine și, în funcție de cum vor evolua negocierile cu proprietarii de spații din întreaga țara, până la sfârșitul anului vom deschide încă cel puțin 10.”, spune Pawel Musial.

Pentru noile locații ale rețelei, retailerul caută spații de 450 metri pătrați, aflate în proximitatea zonelor dens populate din orice oraș de peste 10.000 de locuitori din România.

PROFI este o reţea de magazine de proximitate, franciză parţială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înfiinţată în anul 1979, în Belgia, ca o reţea de magazine cu preţuri reduse şi s-a dezvoltat într-un lanţ de magazine de proximitate.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist