2012-09-05

H&M deschide primul magazin din Sibiu

Retailerul suedez inaugurează în această toamnă a 17-a locaţie din România.

Retailerul de fashion H&M va deschide în această toamnă al 17-lea magazin din ţara noastră, în galeria comercială Shopping City Sibiu. Închirierea spaţiului de peste 1.500 de metri pătraţi a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară DTZ Echinox, care se află la cea de-a şaptea colaborare cu H&M.

H&M

H&M intenționează să mai deschidă până la finalul anului 6 noi unități în România.

H&M a intrat pe piața din România în luna martie a anului 2011, când a inaugurat prima locație în mall-ul AFI Palace Cotroceni din București. Retailerul suedez deține pe piața locală o rețea de 16 magazine și intenționează să mai deschidă până la finalul anului 6 noi unități.

Compania DTZ Echinox a intermediat închirierea spaţiilor magazinelor H&M din Bucureşti Mall, Plaza România, Sun Plaza, Electroputere Parc Craiova, Atrium Center Arad şi Lotus Center.

Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondată în anul 1947, în Suedia, şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. Retailerul suedez are peste 2.300 de magazine în 40 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză.

Până la sfârșitul anului 2012, retailerul suedez va inuagura un magazin prin franciză în Thailanda și va intra și pe piețele din Lituania, Malaesia și Mexic.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank