2012-09-07

Mega Image continuă expansiunea

Retailerul belgian are programate 6 noi deschideri în septembrie.

Cel mai recent magazin Mega Image a fost inaugurat pe 5 septembrie 2012, în București. Noul Shop&Go este situat în sectorul 1 al Capitalei, pe strada Nicolar Caramfil și are o suprafață de vânzare de aproximativ 125 de metri pătrați. Rețeaua națională Mega Image a ajuns la un număr de 152 de unități, urmând ca până la finalul lunii să ajungă la 157 de magazine, retailerul având programate pentru luna septembrie alte 5 deschideri.

Mega Image

De la începutul anului 2012 până în prezent, Mega Image a deschis 48 de noi magazine.

Împreună cu Shop&Go, Mega Image formează cea mai extinsă rețea de magazine la nivel național, iar procesul de expansiune nu se oprește aici, potrivit directorului general al companiei, Xavier Piesvaux, citat de Wall-Street. De la începutul anului 2012 până în prezent, Mega Image a deschis 48 de noi magazine.

Compania care numără peste 4.800 de angajați se pregătește să lanseze pe piață și un sistem de franciză, în prezent lucrând la definirea termenilor contractuali.

Metro și Carrefour sunt retailerii care dezvoltă pe piața românească magazine în sistem de franciză. Metro a ajuns cu franciza "La doi Pași" la un număr de peste 300 de unități, iar Carrefour are 8 magazine de proximitate de tip franciză Carrefour Express Angst.

Lanțul de supermarketuri Mega Image, parte a Delhaieze Group, a fost fondat în anul 1995 și are în România o rețea ce cuprinde 152 de magazine în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe, dintre care 117 sub marca Mega Image și 35 Shop&Go.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank